De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Baklataart

Baklataart! Een vrolijke naam van een echte forumgenieter. Net een jaar lid en nu al meer dan 4000 berichtjes. Ze post veel moois en lekkers, kijk daarvoor via haar profiel naar de gepostte items.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik ben op de site gekomen door mijn dochter. Zij had het gezien en bleef eigenlijk maar tegen me zeggen dat ik ook mijn taarten erop moest zetten, maar dat durfde ik eigenlijk niet want ik zag zulke mooie taarten voorbij komen en dacht wie is er nou in die taartjes van mij geïnteresseerd!! Maar op een dag toch maar gedaan en oh, oh wat verslavend!!!
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Ik kijk echt bijna elke dag wel, vind het zo leuk om te zien wat voor moois er gemaakt wordt, daar wordt ik altijd zo blij van.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het leuke aan de site is dat iedereen er aan mee kan doen of je nu een beginner bent of zo veel talent hebt dat maakt gewoon niet uit. Zo leuk om te zien wat iedereen maakt en dat je er zoveel van kan opsteken.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Ook die heeft dochter lief voor mij verzonnen!!
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak al van af dat ik klein was, gewoon cake en boterkoek en dat soort dingetjes, kreeg toen ik 12 was een klein oventje voor mijn verjaardag. Maar bak pas sinds ongeveer 3 jaar deze taarten en dat kwam nadat wij met 4 moeders van het vrienden groepje van onze zoon waarvan 1 altijd mooie taarten maakte ons een avondje les ging geven voor de gezelligheid, dat vond ik zo ontzettend leuk dat ik het vaker wilde doen.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Het akte koffertje voor het slagen van mijn zoon, al van kleins af aan als hij de overbuurman daar mee zag thuiskomen zei hij ’dat wil ik als ik groot ben ook’!! Dus vond dat een leuk moment om hem het zo te geven.* Foto
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Oh, ik wil nog zoveel leren en als ik eens geld te veel zou hebben zou ik zo graag een cursus willen doen om zo mooi strak af te smeren, mooie bloemen willen maken , kruimeldiefjes echt teveel om op te noemen!!!
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ja hoor, strijken is ook echt een hobby van me!!! Geen dag voor bij zonder mijn strijkplank , kom er van tot rust en geniet ervan dat al die gekreukelde was weer keurig op stapeltjes in de kast of mand ligt!!!
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ik wil tegen iedereen zeggen dat ik het zo knap vind al die creaties die voor bij komen echt de een nog mooier dan de ander, dat ik daar zo van kan genieten en zo vol bewondering naar kijk en er af en toe ook nog wat van leer!!! Super gewoon.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview lezen?
  HK, vind het zo leuk allemaal wat ze maakt en zo schattig!!!