De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

bakmijntaart

Bakmijntaart is nog geen jaar lid van het forum, maar toch staat ze al in de ’10 vragen aan….’. Wie is deze bakster en hoe is ze op het forum gekomen? Je leest het hieronder.
Nieuwsgierig naar haar taarten? Ga dan naar haar website

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik had een taartvraag gesteld via google en toen kwamen antwoorden bij DeLeuksteTaarten-forum tevoorschijn.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Ik moet bekennen dat ik iedere dag zeker 1 of meerdere keren kijk op het forum, leuk tijdverdrijf.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het leukste vind ik de ongedwongen sfeer, iedereen is een beginner geweest en iedereen doet zijn/haar best om elkaar te helpen of aan te vullen. Verder is het forum overzichtelijk ingedeeld en is de zoekfunctie ook goed.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Mijn forumnaam is bakmijntaart, mijn eigen naam is Kirsten. Ik heb samen met mijn zusje gezocht naar een pakkende naam voor een facebookpagina. Die ondertussen ook al iets is aangepast naar kirstenbaktmijntaart.
 • Hoelang bak je al?
  Ik ben nu goed en wel een jaar aan het bakken, de eerste taart voor mijn kinderen en neefje. Een schoonzus van mij bakte en decoreerde al taarten voor haar kinderen, blijkbaar heb ik toen eens tegen haar gezegd: “Daar begin ik niet aan, veel te veel werk” ‘bloos’ Mijn zusje had een gedeelte van de serie Taarten decoreren aangeschaft maar kwam hier niet aan toe en heeft het toen aan mij gegeven, tja en dan ga je er toch iets mee doen. Een paar maanden later kwam het moment waarin ik genoeg moed had verzameld om op een oproep van een klant te reageren en toen is het balletje verder gaan rollen.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Er zijn meerdere taarten die ik erg leuk vond om te maken maar de gender reveal taart Link was toch wel heel speciaal om te maken. Soms werken ongelukjes ook wel eens in je voordeel. Ik probeer wel eens technieken uit die wel eens anders uitpakken dan gedacht zoals het houtwerk op deze taart.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Er zijn zoveel dingen die ik nog wil leren o.a. mooie bloemen maken, met cake lace werken, taarten ontwerpen en uitwerken.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Tijd doorbrengen met man, kinderen en familie. Ik verveel me geen moment, de dag vliegt altijd voorbij, met 2 kleine kinderen van 5 en 3 jaar, daarnaast werk ik 1 dag in de week bij de rozenkwekerij van mijn man.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ik vind het mooi om te zien hoe iedereen zijn best doet om de mensen kennis te laten maken met op maat gemaakte taarten. Daarnaast, het helpen en meedenken met iemand op het forum die vragen heeft is ook leuk om te zien. Ga zo door met z’n allen!
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen?
  Ik zou het interview van Dollelollypop graag lezen, de koningin van de kleine gebakjes maar ook haar taarten zijn altijd erg mooi!