De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Carien

Carien kennen we denk ik allemaal wel, ze houdt het dan ook al 4 jaar vol! Carien staat altijd klaar met advies, een compliment of een hart onder de riem. En natuurlijk showt ze haar taarten!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik denk via het rondsurfen op het www…. dat is al zo lang geleden, dat weet ik niet precies meer (ik heb een zeef boven m’n ogen…)
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Tot mijn schande tegenwoordig hooguit 1x per week, maar eerder…. 20x per dag?!....
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het leuke aan het forum is de mega-bak met kennis die er zit en die belangeloos gedeeld wordt. In het begin zat ik uren en dagen alles te lezen, te spellen. Zo heb ik heel veel geleerd. Later heb ik geprobeerd anderen zo veel mogelijk te helpen met antwoord geven op hun vragen.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Eigenlijk heet ik Inge, maar ja, die hadden ze hier al (de oprichtster namelijk ;-) ). Margreeth is mijn 2e naam, maar die bestond ook. Ik heb nog combi’s gemaakt met m’n achternaam, maar dat kon ook allemaal niet. Mijn dochter heet Carien, dat geprobeerd en voila :-)
 • Hoelang bak je al?
  Al zolang ik het huis uit ben, maar goed, eerst gewone cake, appeltaart enz. Voor mijn verjaardag wilde ik wel eens gek doen (schuimtaart ofzo ;-) ). De moeder van mijn overbuuf maakte voor haar kleinkinderen prachtige, met marsepein bekleedde cakes. Dat heb ik voor mijn kinderen ook vanaf hun geboorte gedaan (de oudste is nu 12 :-) ). Een jaar of 5 geleden zag ik een pracht van een bruidstaart, (wonky, paars, strikken, ruches, toestanden….). Toen ben ik gaan zoeken op het www, hoorde van fondant, heb een workshop gevolgd, kwam het forum tegen en zo ist gekomen :-)
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Jeetje…... dat kan ik écht niet zeggen…
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Leren…. geen idee eerlijk gezegd, of ja, nog strakker…
  Doen: een taart van 7 hoog ofzo… dat lijkt me een superuitdaging :-)
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Tuinieren
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Lees, lees lees, zoek zelf dingen op en uit, vraag anders, maar laat de ander in zijn/haar waarde (want niet iedereen kan het zo lezen als het bedoeld is ;-) ), dan blijft dit nog lang een heel goed, gezellig en handig forum :-)
 • Van welke forummer zou jij graag een interview lezen?
  Mieperdepiep :-) Geweldige recepten en smakencombi’s heb ik van haar geleerd!