De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

HK

Bijna een jaar geleden, op moment van typen, was daar ineens HK. Er is nog geen avatar om te showen, maar wat niet is kan nog komen want er staan prachtige taarten op de Facebookpagina van HK klik die hiervoor gebruikt kunnen worden. Neem zeker een kijkje voor inspiratie.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik was op zoek naar inspiratie voor fondant taarten en recepten. Ik kwam dus via google op de leukstetaarten.nl terecht. Dat gebeurde steeds vaker en ik leerde heel veel op deze forum en kon eigenlijk niet meer zonder haha.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  In het begin echt een paar keer per dag maar dat is nu stukken minder, ik denk eens per week. Ik probeer wel vaker hoor hihi.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Je leert er ontzettend veel en ziet zoveel leuke en mooie taarten voorbij komen. Als je taarten bakt, kan je eigenlijk niet zonder dit forum :-)
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Oh, haha. Dat is niks bijzonders hoor. Dat zijn de letters van mijn officiële voor- en achternaam.
 • Hoelang bak je al?
  Op jonge leeftijd had ik altijd al interesse in het bakken van taarten, koekjes en cakejes. Op een gegeven moment heb ik daar een aantal jaren geen aandacht meer aan besteed en had de draad toen weer opgepakt. Ik had de smaak weer te pakken en op een gegeven moment vroeg een vriendin van mij, waarom maak je geen fondant taarten? Ik vind dat ook wel wat voor jou. Toen dacht ik, ja waarom niet. Ik vond het ge-wel-dig!!!
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Euh…..... de taarten van mijn kinderen :-) Voor mijn dochter die 1 werd en voor mijn zoontje die 3 werd.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Er is nog zoveel te leren voor mij. Ik zou bijvoorbeeld heel graag een double barrel willen maken maar ik stel het steeds uit. Bang dat het gaat mislukken haha. Ik moet het gewoon doen denk ik. Verder wil ik leren: beter boetseren, mooie boekettten maken, eigenlijk gewoon nog te veel!
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ik kook graag, vooral op Aziatisch gebied. Maar ik besteed nu zo veel meer tijd aan het “taarten” dat daar nu bijna niks meer van terecht komt haha.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Blijf vooral jullie leuke taarten posten. Met veel oefenen kom je er wel en je kunt veel leren via YouTube. (dat is wat ik vooral doe)
 • Van welke forummer zou jij graag een interview?
  Volgens mij is Riany niet geweest? ik vind dat zij super mooie nette strakke taarten maak.