De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Home mAade

Home mAade is een trouwe bezoekster van het forum. Ze is niet alleen hier actief, ze heeft ook haar eigen blog waarop ze haar baksels showt en er ook gelijk een recept bij geeft zodat je thuis zelf aan de slag kunt. Haar blog vind je hier ,haar mooie taarten vind je via haar profiel, het is zeker de moeite waard om ze te bekijken. Deze topper heeft het zelfs al een keer geschopt tot themawinnaar!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Via de zoekmachine. Ik had nog nooit gehoord van de site maar toen ik de taartenwereld aan het ontdekken was kwam ik iedere keer weer het forum tegen. Ik heb toen weken en weken al mijn vrije avondjes besteed aan lezen en mezelf vergapen aan de foto’s. Dat was nog voordat ik lid werd.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Bijna iedere dag wel. Een aantal jaren geleden heel wat vaker maar het is nu, jammer genoeg een stuk rustiger geworden.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Ik kan enorm genieten van alle foto’s die er langs komen. Van ‘de beginners’ die trots zijn op hun eersten taarten, van de ‘gevorderde beginners’ die bij iedere taart nog steeds leren om dingen te verbeteren en van de ‘gevorderden’ die anderen weer inspireren en uitdagen om hun kwaliteiten te verbeteren.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Het eerste deel van mijn forumnaam verwijst naar de plaats waar ik alles maak, Home betekend tenslotte thuis. Made hoort bij Home, tenslotte zijn de taarten huisgemaakt, toch? Ik voegde er een extra A aan toe omdat dit weer naar mijn naam verwijst: Adrienne. Voordat ik trouwde werd ik door mijn broertje en zus(jes) altijd Aadje genoemd.
 • Hoelang bak je al?
  Ik had als kind al bakmanies. Het ene moment ieder weekend, het andere moment weken lang niets. De cupcakes ontdekte ik in december 2010, begin januari beweerde ik hardop dat ik nooit een taart durfde te gaan maken maar 3 weken later deed ik dat dus wel…
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Oeh dat is lastig! Er waren er zoveel bijzondere maar wat het eerst bij mij naar boven komt is toch wel: De eerste bruidstaart, weliswaar voor mijn zusje maar toch. En de taart voor de eerste verjaardag van ons zoontje was ook bijzonder.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik zou nog heel graag meer bloemen leren maken en poppetjes boetseren staan ook heel hoog op mijn lijstje. Verder zou ik heel graag nog een taart met een Precious Mold willen maken, maar die moet ik eerst nog aanschaffen, haha.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Door het bakken zijn mijn eerder hobby’s een beetje naar de achtergrond gedrongen maar ik duik nog steeds graag in een boek. En verder ben ik ook wel met andere dingen zoals papier, creatief bezig.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Doe vooral waarvan jij vind dat je het moet doen. Trek je niet teveel aan van wat anderen zeggen en denken.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen?
  Ik weet niet of er al een interview is met Dollelollypop, zo niet dan zou dat een leuke aanvulling zijn. Verder zou het ook leuk zijn om wat meer van Karen-Dodenbier te lezen.