De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Judy

Judy van J4Cake heeft ons keer op keer verrast met haar mooie taarten en cupcakes. Met grote interesse voor bakken sinds ze klein is, is het bakken echt haar passie geworden. Sinds november 2010 is haar hobby haar werk geworden; J4Cake . Haar website en haar profiel zijn zeker de moeite waard om te bezoeken!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Jaren geleden ben ik ooit via Google op het forum gekomen. Ik denk zo’n 6 - 7 jaar inmiddels, nadat ik een workshop had gevolgd.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Niet vaak meer, heel af en toe. Terwijl ik jaren geleden er misschien wel iedere minuut op de ververs knop drukte.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het forum staat echt vol informatie! Alles wat je zou willen weten kun je eigenlijk op het forum terug vinden wanneer je de zoekfunctie goed gebruikt. Als ik iets niet meer goed weet kom ik weer op het forum terug. Vullingen zoek ik hier ook nog wel eens op.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Die is makkelijk! Dat is gewoon mijn voornaam, ik ben niet van de moeilijk.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bakte als basisschool mopje al regelmatig slagroomtaarten met mijn buurmeisje. De ene keer bij haar en de andere keer bij mij, met mandarijntjes er in. Maar uiteindelijk heeft het taartdecoreren in 2009 echt serieuzere vormen aangenomen en ben ik in 2010 mijn bedrijf gestart.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Ik heb niet echt een taart die er uit springt, wel verhalen hoor, die genoeg maar de taart blijft voor mij gewoon taart.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik wil nog zoveel leren of gewoon doen totdat het goed is, eigenlijk wil ik eerder up-to-date blijven. Dus altijd meegaan in de trend waarbij ik sommige trends over sla. 3D is niet mijn ding, taart moet wel gewoon er als taart uitzien bij mij. Al zijn er echt mooie creaties hoor, het is niet voor mij weggelegd.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten maken?
  Lezen, lekker uit eten gaan. Sowieso meer tijd besteden aan andere dingen dan aan J4Cake. De balans moet weer even terug al heb ik me niet 375 slagen in de rondte gewerkt hoor.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Heb plezier in wat je doet en wees lief voor elkaar. Wil je echt wat leren? Neem dan gewoon goede adviezen aan van baksters waar je het werk van kent en die een goede naam hebben. Meestal kloppen hun adviezen dan ook wel, dat is wat ervaring met zich meebrengt. Maar het allerbelangrijkste is al door me genoemd : wees lief naar je medebaksters☺.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen?
  Oh jee, mag ik een follow up aandragen? Ik zou opnieuw Jolanda willen zien van Taarthome volgens mij heette ze Jolan op het forum met een cijfer er achter. Ik vond haar op het forum altijd zo oprecht en mooie taarten maken. In de jaren die er op volgden werd Jolanda een goede vriendin en heeft zij mijn bruidstaarten een maand geleden gemaakt. Ook zou ik het leuk vinden om een follow up te krijgen van Etspaghet. Voor haar ben ik destijds naar Urk gereden (klere end) omdat ik haar werk zo netjes vond en haar communicatie naar anderen eerlijk en open! Al vind ik wel..bij een follow up horen nieuwe vragen!!