De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Lady-Vall

Valerie is een echte trouwen forummer, 1,5 jaar lid en regelmatig te zien op het forum met een mooie taart, een vraag, tips en complimenten. Haar laatste taart is een vrolijke lentetaart en we hopen dat er nog veel meer moois zal volgen. Via Lady-Vall’s profiel zie je haar andere gemaakte creaties.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Iets minder dan twee jaar geleden werd ik door een programma op televisie enorm enthousiast over het zelf bakken en decoreren van taarten. Aangezien ik totaal geen ervaring had of mensen om me heen die hier ervaring mee hebben, was ik op het internet aangewezen. Ik merkte al snel dat ik tijdens het googlen en research doen vaak op deleukstetaarten.nl terecht kwam, dus heb ik me aangemeld.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Hoe vaak per week? Je kunt beter vragen hoe vaak per dag haha. Best erg, maar ik ben verslaafd! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet kijk. Het leukste vind ik om te kijken of er al nieuwe taarten of cupcakes geplaatst zijn, ik wil ze namelijk allemaal zien. Vind het zo leuk om te zien wat anderen maken en om daar inspiratie van op te doen!
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Wat ik net hierboven beschreven heb. Ook dat je elkaar kunt helpen, geen enkele vraag is te gek en er is altijd wel iemand die antwoord heeft. En we hebben allemaal een ding gemeen: we houden van taart maken! Het is leuk om je enthousiasme en passie met anderen te kunnen delen. Maar ook voor tweedehands spullen kun je er terecht, erg handig. Zelfs om gewoon lekker te kletsen biedt het forum een uitkomst. Ik heb twee weken geleden afgesproken met drie forumleden, dat ontstond erg spontaan en we hebben een gezellig freubelochtendje gehad. Dat is toch super leuk?!
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Pff, die is al heel oud. Toen ik 14 jaar was had ik een vriendje, die was in zijn vrije tijd DJ. Alhoewel ik het nooit gedaan heb, leek het mij ook zo gaaf om DJ te zijn. Voor de grap zijn we toen gaan brainstormen over een hippe naam voor mij. Al snel kwamen we uit op Lady-Vall, aangezien mijn echte naam Valerie is en heel veel vrienden mij Val noemen. Sindsdien gebruik ik deze naam als forumnaam.
 • Hoelang bak je al?
  Nog niet zo lang, mijn eerste gedecoreerde taart maakte ik in de zomer van 2013.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Het meest bijzonder…dat weet ik niet zo goed. Het meest spannend weet ik nog wel, dat was een taart voor mijn vriend zijn verjaardag om op zijn werk te trakteren. Hij werkt op kantoor bij Philip Morris dus het moest een 3d pakje Marlboro worden. Ik had toen pas een paar taarten gemaakt. Ik heb er ontzettend veel werk aan gehad maar ik was er uiteindelijk tevreden mee en hij viel goed in de smaak.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik heb een hele lijst! Sowieso ben ik nog steeds niet tevreden over de basis van mijn taarten, mijn kapsels zijn bijvoorbeeld meestal niet recht en hoog. Ik wéét een hoop, maar heb nog niet alles onder de knie, zoals ik het zou willen. Ik voel me wel eens verdrietig als ik zie hoe anderen zo enorm gegroeid zijn in dezelfde tijd als ik taarten maak. Dan denk ik, waarom lukt mij dat nog niet? Ik moet gewoon meer oefenen denk ik. Wat ik echt graag wil leren, is het bedekken van een taart met gespoten rozetten. Dat vind ik erg mooi. Maar..ik heb nog nooit een spuitzak aangeraakt! Dus dat wordt ook nog veel oefenen. Ook het maken van een kruimeldiefje lukt me nog niet, zelfs niet met boek. En zo staat er nog een hoop op mijn lijstje.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Zo nu en dan vind ik het leuk om op stap te gaan met vriendinnen, want ik houd van muziek, dansen en zingen. Maar eigenlijk ben ik best een huismus. Lekker een boek lezen, puzzelen, of voor de televisie zitten met mijn lieve poes op schoot vind ik heerlijk.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ga vooral door met bakken en show je creaties!! Erg vaak lees ik dat mensen niet vaak posten of niet alles posten omdat ze bang zijn dat het niet goed genoeg is. Dat vind ik zo zonde, ik denk dat veel van hen te streng zijn voor zichzelf. Wanneer ik iets post krijg ik ook niet zo heel veel reacties, maar met de reacties die ik krijg ben ik altijd blij en trots op mezelf. Vergelijk jezelf niet met anderen maar probeer hen te zien als inspiratie en motivatie om jezelf te verbeteren.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen?
  Ik ben fan van een hoop forummers, maar ik zou graag van viaDanielle wel een interview lezen. Als zij al geweest is; ik ben ook erg benieuwd naar bakmijntaart.