De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Peet

Ze heeft op moment van schrijven net haar 3 jarig jubileum gehad, Petra oftewel Peet op het forum. Ze post met regelmaat haar taarten en boetseersels, vooral die laatste zijn een must om naar te kijken.
Peet heeft een eigen Facebookgroep met handige howto’s, zeker leuk om eens te kijken. Je moet wel eerst even lid worden.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik ben op de leukste taarten .nl terecht gekomen omdat ik aan het googelen was, als beginner zoek je namelijk van alles op en zodoende, kwam ik op de site. Ontzettend leuk en ook heel veel van geleerd.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Ik kijk meestal ff elke dag, vind het leuk om inspiratie op te doen en om te lezen wat iedereen maakt etc. Tevens vaak op zoek naar recepten, en natuurlijk om zelf te posten….
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Vind het leuk dat zowel de proffesionele taartenbaksters als hobby baksters zijn, bij vragen zijn ze erg behulpzaam en we leren van elkaar….
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Peet is mijn forumnaam, mijn naam is Petra maar iedereen noemt mij Peet dus vandaar deze forumnaam.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak nu ongeveer 3 jaar, ben het nog steeds niet zat, hou ervan om te taarten en met name boetseren. Boetseer elke dag en vind het erg ontspannend om te doen. Zoals de meeste gaan lezen of bankhangen, ga ik lekker boetseren of taarten.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  De taart die ik het speciaalst vond is een taart voor een meisje van 5, een minions taart. Ten eerste was het een feestje om te maken en ten tweede, de reactie van het meisje. Tot tranen toe geroerd. En dat doet mij toch wel iets. Dat blijft mij altijd bij…
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Er is nog zoveel wat ik graag zou willen doen en leren, met name icing gebruiken, van die mooie kunstwerken met icing op de taart maken, geweldig!!
  En bloemen zijn leuk om te maken, of o ja, mooie schoenen, schilderen….. tsssssss, er zijn nog zoveel dingen, hihi.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Reizen, shoppen, taartspullen bemachtigen, en mijn how to pagina bijhouden. Hier ben ik ook veel mee bezig om mensen te laten zien hoe je bv. een sven (frozen) moet maken, of een puss in boots. De reacties die je krijgt zijn dan erg leuk om te lezen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Dat je met veel oefenen best een eind kan komen.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen?
  Als volgende zou ik Carla Del Sasso graag een interview af willen laten nemen.