De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Renata2

Renata is een lid van april 2012. In die 2,5 jaar heeft ze ruim 2500 positieve reacties, eigen creaties en antwoorden op vragen gepost, een aanwinst voor het forum! Ze heeft ook een eigen blog over haar taarten en ander lekkers: Taartfabriek

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Op zoek naar inspiratie en producten was ik aan het googelen op internet. Zo kwam ik op de site terecht.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Soms kijk ik elke dag en soms een tijdje weer minder. Maar gemiddeld 2 of 3 keer in de week.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Je vindt er veel informatie en inspiratie. Ook vind ik het fijn dat als je een vraag hebt, je die kunt stellen en snel een antwoord krijgt. De sfeer vind ik erg prettig. Iedereen is behulpzaam en moedigt elkaar aan.
 • Wat bak je nog meer naast taarten?
  Cupcakes zijn een van mijn favorieten, ik vind ze heerlijk. Maar ik bak ook graag candy cookies, koekjes, chocolaatjes en cakepops.
 • Hoelang bak je al en hoe vaak?
  Ik bak nu sinds 2,5 jaar. Ik bak niet wekelijks, maar gemiddeld wel 1 of 2 keer in de maand. De ene keer een marsepeinen taart, de andere keer iets anders. Als kind vond ik het ook al leuk om in de vakanties taarten en koekjes te bakken.
 • Wat vind je er leuk aan om taarten te bakken?
  Het geeft me ontspanning. Als ik een taart bak, denk ik nergens anders aan. Ook vind ik het leuk als mensen in mijn omgeving enthousiast op mijn taarten reageren.
 • Voor wie bak je meestal?
  Ik bak meestal voor mezelf en mijn man, voor de visite of soms neem ik een taartje mee als ik op visite ga. Ook bak ik voor verjaardagen van sommige familieleden. Heel af en toe bak ik in opdracht van familie of vrienden. Maar dat doe ik liever niet vaak want een taart maken kost heel veel tijd.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ik maak ook scrapcards, dat deed ik al voordat ik met taarten maken begon.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Blijf jullie taarten posten, ik ben blij met de inspiratie en ik vind het leuk om ernaar te kijken! Verder valt het me op dat sommige mensen altijd heel veel reacties krijgen, de topbakkers op het forum zeg maar. Andere mensen krijgen geen of heel weinig reacties. Maar iedereen vindt het leuk om reacties te krijgen! Ook al ben je een beginner of minder ervaren.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen lezen?
  Vera12345 en ViaDanielle. Wat maken zij een prachtige taarten, zo strak en netjes! Ook van Desiree - Sweet Happinez zie ik vaak mooie creaties langskomen.