De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Riany

Riany kennen we vooral van haar prachtige strakke taarten. Een taart van haar is een plaatje, wat door veel forummers wordt opgemerkt. Ze is niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot themawinnaar. Haar prachtige creaties kun je bewonderen op haar website www.bellariacakesdesign.nl

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Een paar jaar geleden zocht ik informatie over het versieren van taarten en ik kwam per toeval op deze site terecht. Veel informatie kan je hier vinden. Je moet wel geduld hebben om door alles heen te bladeren en alle reacties door te lezen, maar uiteindelijk heb ik het antwoord gevonden. Soms krijg je niet gelijk een antwoord op je vraag, maar je hebt een idee in welke richting je moet zoeken. Ik ben dus heel erg blij met dit forum.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Vroeger keek ik bijna elke dag op het forum, maar door mijn drukke gezinsleven, mijn werk en taartbestellingen lukt het mij niet meer om elke week te kijken. Wel plaats ik regelmatig mijn creaties op het forum.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Zoals ik eerder aangegeven heb, kan je alle antwoorden op vragen met betrekking tot taarten vinden en dit forum is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft in principe geen lid worden om de forumvragen te bekijken.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Mijn forum naam is gewoon mijn echte naam. Dat vind ik zo makkelijk en herkenbaar
 • Hoelang bak je al?
  Van jongs af aan heb ik het altijd leuk gevonden om te koken of te bakken. Kortom alles wat met eten te maken heeft. Ik denk dat mijn Indonesische afkomst ook bijgedragen heeft aan het feit, dat ik van lekker eten en koken houd. Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd besteed ik in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen en iets lekkers te maken. Voor mij is er niets leuker, dan andere mensen te zien genieten van mijn kook- en bakkunsten!
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  De allereerste taart voor Cakecentral magazine met het thema Vineyard wedding vond ik heel bijzonder om te maken. Ik voelde me zeer vereerd dat ze mij gevraagd hadden. Het was een uitdaging om deze taart te maken, voornamelijk omdat elke laag uit verschillende motieven bestaat, maar toch in zijn totaliteit bij elkaar moest passen.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik zou me graag meer gaan verdiepen op het versieren van de taart met buttercream net als “the Queen of Hearts”. Het lijkt me erg leuk om deze techniek te leren.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Mijn andere hobby’s zijn :
  Sporten .Je vindt mij regelmatig in de sportschool/ buiten (hardlopen). Ondanks mijn drukke agenda, probeer ik minimaal 2-3 keer per week te sporten.
  Fotografie. Ik vind leuk om gerechten te fotograferen. Je moet ook denken aan styling.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Blijf jezelf! Zoek technieken die bij je passen. Hierdoor ontwikkel je je eigen stijl. Blijf vooral proberen en jezelf ontwikkelen. The sky is the limit.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview lezen?
  Ik heb echt geen idee. Er zijn er al zoveel geweest en er zijn zoveel talent op het forum