De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Taartensprookje

Taartensprookje kwam onder een andere naam op het forum, maar gaandeweg paste de huidige naam toch beter bij haar. Ze maakt sprookjesachtige taarten, te zien op haar Facebookpagina

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Via Google. Ik wilde spulletjes aanschaffen om taarten te kunnen bakken en decoreren en was daarnaast op zoek naar een forum waar ik mensen om hulp zou kunnen vragen, om zo van elkaar te kunnen leren. Dat bracht mij bij dit leuke, gezellige forum!
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Dagelijks eigenlijk wel. Ik vind het heerlijk om te zien wat iedereen maakt, ideetjes op te doen en informatie te zoeken over bijvoorbeeld verhoudingen en recepten. Stappen bij het boetseren en mijn creaties te showen.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Ik vind het leuk om te zien dat er zoveel mensen plezier hebben in het bakken en vooral het decoreren van taart, cupcakes en andere lekkernijen. Ik vind het leuk om reacties aan andere te geven en te ontvangen, ideetjes op te doen en zo zelf weer vol inspiratie aan een nieuwe taart beginnen, heerlijk!
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Ik zocht een leuke naam voor als ik later ooit een eigen bedrijfje zou willen beginnen of gewoon voor anderen zou willen gaan bakken.. Dat was in eerste instantie niet mijn bedoeling, maar dat veranderde al snel. Ik bak nu voor andere onder de naam Taartensprookje, vandaar ook deze forumnaam. Voelt helemaal eigen.
 • Hoelang bak je al?
  Mijn eerste taart bakte ik in Januari 2014 en ik had direct de smaak te pakken. Ik heb inmiddels zo’n 95 taarten gebakken in de afgelopen maanden.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Er zijn er eigenlijk meerdere die ik heel speciaal vond om te maken, maar 1.. Of eigenlijk 9 spande de kroon! Ik kreeg van mijn rij instructeur de vraag of ik voor zijn geadopteerde dochter Sofia taart wilde maken. Zij vierde haar derde verjaardag en het was gelijk een soort kraamfeest omdat ze vlak daarvoor naar Nederland was verhuisd. Dit was tot nu tor mijn grootste opdracht en ik vond het ontzettend gaaf! Zoveel waardering, zoveel complimentjes en ik bruis dan van energie en inspiratie, top!
 • Wat zou je graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik zou heel graag een cursus willen doen om nog meer te leren. Ik zie zoveel talent voorbij komen en zou zelf ook graag nog veel beter willen worden in mijn creaties! Oefening baart kunst!
 • Heb je nog andere hobby’s naast bakken?
  Taarten decoreren is mijn grootste passie, daarnaast vind ik het ook heerlijk om mijn kinderen er op uit te gaan, lekker fietsen, zwemmen. Dweilen hoort ook zeker bij mijn hobby’s, heerlijk om alles weer te zien blinken!
 • Wil je nog wat aan je medebakkers/sters kwijt?
  Zonder ons allemaal zou dit forum niet bestaan, ik ben dan ook erg blij dat er zoveel mensen hun creaties hier delen en de tijd en moeite nemen reacties bij anderen te plaatsen! Wat een talent hebben jullie allemaal, leuk om dat te mogen zien en er inspiratie uit op te mogen doen! Bedankt allemaal!
 • Van welke forummer zou jij graag een intervieuw willen?
  Ilse74, ik weet niet of zij al geweest is, ik ben fan van haar taarten!