De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Tigrasas

Met Dezoeteverleiding.com timmert Tigrasas, oftewel Saskia, al een aantal jaar aardig aan de weg in taartenland. Gelukkig heeft ze ook het forum ontdekt zodat we kunnen meegenieten van haar creaties. Saskia is een bezig bijtje, dat zul je hieronder lezen, we hopen dat ze nog lang tijd vrij blijft maken om het forum te vullen met haar lekkers, haar tips en haar feedback.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik surf graag op het internet om inspiratie op te doen en kwam eigenlijk een keer “per ongeluk” op het forum terecht via Google toen ik daar iets had opgezocht, iemand had exact dezelfde vraag gesteld op het forum. Ik ben toen begonnen met lezen van onderwerpen op het forum en heb mij later aangemeld, inmiddels staat het forum al jaren in mijn favorietenlijst op mijn IPad 😀😀😀
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Dat is soms wisselend en hangt van de inhoud van mijn agenda af, als ik het druk heb schiet het er wel eens bij in, maar ik denk inmiddels toch wel bijna elke dag. Ik denk in de winter vaker dan in de zomer omdat ik dan vaak in de avonduren en weekenden ook met mijn andere hobby’s bezig ben
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Ik vind het leuk om ervaringen te delen, inspiratie op te doen, anderen te helpen met tips en natuurlijk om mijn eigen taarten te laten zien, al plaats ik echt niet alles. Helaas vind ik het forum soms ook minder leuk omdat er af en toe een negatieve sfeer hangt en er soms zo agressief onderling wordt gereageerd.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Mijn forumnaam is ontstaan door de combinatie van een van mijn andere hobby’s, namelijk mijn auto, een Opel Tigra en mijn naam, Saskia. Inmiddels heb ik na ruim 16 jaar rijden en deelnemen aan shows afscheid moeten nemen van deze auto omdat ik er vanwege rugklachten niet meer goed in kon rijden, maar de liefde voor deze auto is er toch nog steeds.
 • Hoelang bak je al?
  Toen mijn kinderen klein waren, ze zijn inmiddels 29, 26, 24 en 18 was ik toch al best vaak met ze aan het bakken maar daarna heel af en toe nog maar eens. Begin 2012 heb ik omdat mij dat leuk leek een workshop gevolgd bij “Stukje Taart” en dat vond ik zo leuk om te doen! En ja, dan maak je eens wat voor vrienden en familie en is de beer los …....verslavende hobby!!
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  De Sweet Sixteen taart voor mijn dochter (zie onderaan het interview), mijn eerste drie laags taart in zwart, wit en knal roze met schoentjes er op, ik was er een hele dag en bijna nacht zoet mee. De taart voor onze allerbeste vrienden, toen ze hun twaalf en half jarige huwelijk vierden was ook heel bijzonder om te maken.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik ben super slecht in het boetseren van menselijke gezichtjes, op de een of andere manier zijn ze altijd scheel, kijken ze boos, of lijken het net aliens hahahahaha, wie weet vind ik ooit nog iemand of een betaalbare workshop waarin mij men kan leren hoe het er wel echt uit kan komen te zien.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ja, auto’s en dan met namen de drie Opeltjes die wij hebben waarvan een oldtimer en mijn tropische/Aziatische tuin waar ik tussen maart en november toch wel bijna elke avond in bezig ben. Daarnaast help ik mijn oudste zoon regelmatig met administratief werk voor zijn eigen bedrijfje, wat ik ook erg leuk vind om te doen. Je ziet het, ik hou niet van stilzitten 😀
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Probeer altijd respect op te brengen voor de keuzes, ontwerpen en smaak van anderen, iets wat ik hier op het forum nogal eens mis zie lopen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat we elkaar zien als collega, niet als concurrent, want iedereen heeft toch zijn of haar eigen stijl!
 • Van welke forummer zou jij graag een interview willen?
  Ik zou wel eens wat meer van de beheerders van het forum willen weten eigenlijk, wie zijn dat, hoe zien ze er uit en wat is hun drijfveer?