De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Daffy

Daffy of Daphne in real life, huist op moment van schrijven een jaar op het forum. Sinds het aanmelden babbelt ze vaak gezellig mee in Babbel na het Bakken en heeft ze al een aantal forummers ontmoet tijdens een meeting. Haar taarten kun je vinden door in haar profiel op de onderwerpen te klikken.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik lees graag kooktijdschriften en daar stond een artikel in over cup cakes. Na het lezen van het artikel en het zien van de prachtige foto’s bedacht ik dat wil ik ook kunnen! Bij het artikel stond o.a. de website van de webshop en via de webshop kwam ik op het forum.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Zeker een aantal keer per dag, alleen in het weekend meestal iets minder.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het leuke aan het forum vind ik dat je af en toe bijna vergeet dat je niet alle mensen op het forum in het “echt” kent, maar toch staat iedereen voor elkaar klaar. Ik vind dit erg mooi om te zien en denk dat dit niet op veel forums zo is.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak “normale” taarten al wat langer, maar de taarten met decoratie maak ik nu ongeveer een jaar. (vanaf maart 2010 denk ik)
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taartjes die ik heb gemaakt waren kleine blanda’s voor de buren. Gevuld met chocolade mousse en overgoten met gannache. Dit om ze te bedanken voor het altijd aan nemen van mijn pakjes.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Het leukste vind ik om taartjes te maken waar niet om gevraagd is. Dus taartjes om iemand te bedanken, verrassen, feliciteren of omdat iemand gewoon een taartje kan gebruiken.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Tja als je een uurtje rond klikt op het forum komen er genoeg dingen voorbij die ik wel zou willen leren, maar ik denk dat ik maar is moet beginnen met het strak kunnen bekleden van een taart hahaha
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ik doe op woensdagmiddag vrijwillergers werk, maar dit vind ik zo leuk dat het bijna een hobby is. Ik help dan op een manege voor mensen met een beperking.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ja, ik wil nog wel kwijt dat ik mij heel welkom voelde toen ik net op het forum kwam en ik hoop dat andere nieuwe taartdozen of taartheren dat ook hebben. Ik vind het mooi hoe hier met elkaar word omgegaan.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Moeilijke vraag hoor want er zijn zo veel leuke en aardige mensen op dit forum! Maar dan kies ik voor Willemz omdat ze altijd heel positief is en altijd klaar staat met antwoorden en hulp als er iemand vragen heeft of Akire, Carien en Muisje81 omdat die altijd klaar staan voor mij om te helpen en ik een hoop van ze leer.