De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

José

José is op het moment van schrijven al ruim 3,5 jaar lid van het forum. Ze is lange tijd zeer actief geweest, maar wordt nu opgeslokt door de taarten. Toch kunnen we nog een aantal van haar creaties terug zien, niet alleen op haar “site”;http://www.cakesenzo.nl/ ook in MjamTaart! staan haar lekkernijen. Naast de taarten is ze ook zeer actief in de chocolade. Op Taart&Trends kun je José terug vinden bij haar stand met de chocoladefonteinen, een geliefde tussenstop tijdens een rondje beurs.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Na mijn tweede zwangerschapsverlof hoefde ik niet meer terug te komen op mijn werk. Ik mocht dat jaar de nichtjesdag organiseren van mijn familie en heb een bonbon workshop geregeld. Op het moment dat ik daar binnenliep wist ik het, hier wilde ik iets mee doen. Omdat alleen chocolade mij een beetje te “weinig” leek ben ik op internet gaan zoeken en kwam ik bij DeLeuksteTaarten uit. Toen was ik helemaal verkocht en heb gelijk van alles aangeschaft bij de shop en ben aan de slag gegaan. Ik ben nu 3 jaar en 8 maanden bezig en ik word nog steeds blij van alle taarten die ik mag maken.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Op het moment niet zo vaak, doordat ik het erg druk heb. Mijn creaties plaats ik tegenwoordig allemaal op mijn hyves, ook daar heb ik een hoop forumleden, dus dan is het net of ik er nog elke dag ben en zo houd ik ook nog een beetje bij wat de anderen maken.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  De sfeer is er altijd goed en gezellig en bij vragen helpt iedereen elkaar. Ook op speciale dagen is het altijd leuk om medeforummers te zien en met ze te kletsen.
 • Hoelang bak je al?
  Op mijn 12de ben ik begonnen met het maken van appeltaarten, cake enz. Met de taarten en chocolade ben ik in april 2007 begonnen.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Als laatste heb ik een LIEF taart met meppertje gemaakt voor een meisje dat 1 jaar geworden is.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Eigenlijk alles wel, maar mijn grote favorieten zijn toch wel de kersttaarten waar je lekker met icing en marsepein kan rommelen.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Leren met stencils te werken.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  (winter)sporten en leuke dingen met de kids en man doen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Blijf vooral jezelf en laat elkaar in zijn waarde
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Van Francisca of Evelien.