De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Kadohke

We hebben al heel veel multitaskers in de ‘10’ gehad, zij weten deze verslavende en leuke hobby te combineren met een druk dagelijks leven. Deze keer nog een duizendpoot aan het woord, Katja! Op het forum Kadohke genoemd.. Ze combineert een groot aantal taartaanvragen met het geven workshops, haar werk en haar gezin. Daar tussendoor neemt ze ook nog tijd om het forum door te nemen, hier en daar een vraag te beantwoorden of een gezellig topic te openen.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Via google….
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Te vaak! Je kunt beter vragen hoe vaak niet…Mijn laptop staat altijd aan, met natuurlijk een tabblad voor DLT. Regelmatig op F5 duwen bij de “nieuwe berichten” en je houdt alles bij Nee serieus, als ik bedenk hoeveel tijd ik op ‘t forum zit en wat ik met die tijd zou kunnen doen….
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het leukste vind ik de vriendschappen die ik heb overgehouden aan al dat “geforum”. En dan die paar keer dat je elkaar in het echt tegenkomt…tjonge jonge jonge wat kun je af en toe toch lol hebben met mensen die je (als je het echt nagaat) amper kent.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak al zolang ik mij kan herinneren. Weet nog dat ik als kind zelf mocht bakken en ik het geweldig vond om een soort van kookprogramma na te doen. Stond ik in de keuken hardop mijn taart, koekjes of wat voor een baksels dan ook, stap voor stap te “presenteren”. “Men nemen een bakje bloem…”
  Het soort bakken wat ik nu doe, daar ben ik mee begonnen toen ik mama werd en voor mijn kindje een hele mooie verjaardagstaart wilde maken.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Pff…als ik mijn pc nu uitzet en morgen weer verder ga met deze vragen, kan ik alweer een ander antwoord invullen! Laat ik het dan zo zeggen…volgende week donderdag maak ik de laatste taart voor mijn vakantie van 6 weken! Deze taart is voor mijn (stief)neefje waar ik, ondanks de drukte, geen “nee” tegen kan zeggen
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Lekkere taarten die ik zelf mag opeten! Hihihi…
  Af en toe komt er gewoon zo’n bestelling voorbij waar je je echt op kan verheugen. Zo eentje waarvoor je in je hoofd een geweldig ontwerp hebt gemaakt. Dat vind ik de leukste taarten om te maken! 


 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Hmm….ik heb al best veel workshops gevolgd en al veel mogen leren de laatste jaren. Ik denk dat vooral de “grote” namen mij erg trekken. Een workshop van bv Colette Peters of Peggy Porschen lijkt met onwijs gaaf. Als ik de staatsloterij win…..ga ik ze allemaal volgen!


 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  
Wat denk je zelf….mijn hemel….wanneer zou ik dat moeten doen dan??!! In een verre verleden reed ik fanatiek paard. Nu…nu ben ik blij dat ik een keer op de bank kan ploffen en niks hoef te doen!
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Hmmmm…..MAKE CAKE NOT WAR!
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Lastig, er zijn al zoveel meiden geweest. Iedereen op het forum is in potentie wel interessant! Ik ga dus voor een niet forummer…. THE CAKE BOSS!
  Maarja…heb de regels er nog eens op nagekeken en aangezien ik geen straf wil van Pooh…. Ik zou wel een “de 10-vragen aan” willen lezen van Suuz van Suikertaartjes. Niet zozeer omdat zij al zo vreselijk lang op het forum is, maar omdat ik het erg leuk vind dat iemand het forum oprolt vanuit het niets met zulke prachtige taarten en een ware wave-revolutie veroorzaakt