De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Karen75

Op de mooie datum 27-07-2007 is Karen op het forum gekomen en net als velen gegrepen door het taart- en forumvirus. Deze uit de hand gelopen hobby heeft zich intussen uitgebreid naar een eigen bedrijf. Karen haar taarten en workshops kun je bekijken op KarensCakeCreations.nl

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Omdat ik altijd voor mijn dochters zelf de taarten maak en bak, was ik aan het zoeken voor mijn tweede dochter naar iets met Dora en de eerste site die ik zag was DeLeuksteTaarten, ik geloofde mijn ogen niet zulke mooie taarten. ik wilde maar 1 ding: óók zulke mooie taarten maken!
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Per week?! Nou per dag bedoel je….al moet ik wel toegeven dat ik tegenwoordig minder vaak kijk dan een jaar of 2 geleden. Toen zat ik dag en nacht op het forum, tegenwoordig is dat een stuk minder maar elke dag kijk ik er zeker!
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  De openheid en de gezelligheid, ik merk wel dat door de toenemende drukte de sfeer verandert op het forum maar ik vind het nog steeds heerlijk om er te lezen en (af en toe) te reageren.
 • Hoelang bak je al?
  Mijn oudste dochter is 10, dus in elk geval al 10 jaar dat ik bezig ben met kindertaarten. Daarvoor bakte ik kwark- en appeltaarten (ook erg lekker). De taarten zoals wij ze hier kennen maak ik sinds 2007 eerst hobbymatig en sinds oktober 2009 ben ik zelfs een bedrijfje geworden.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Dat was vanmorgen nog, een lief klein taartje voor mijn buurvrouw omdat ze een nieuwe baan heeft.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik vind eigenlijk bijna elke taart leuk om te maken, zelfs als ik geen zin heb en ik ben bezig is het toch weer erg leuk. Maar als ik moet kiezen dan ga ik voor taarten met boetseersels erop.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik wil graag nog eens leren om suikerbloemen te maken, ik vind ze prachtig maar heb me er nog niet aan durven wagen.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Als ik niet hoef te bakken en ik heb tijd over vind ik het heerlijk om leuke jurkjes/rokjes voor mijn 3 meiden te naaien. En nu de jongste ook naar school is vind ik het ook heerlijk om even met een boek op de bank te ploffen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Blijf vooral lekker bakken en nieuwe dingen proberen, niks is gek en alles kan. Het is heerlijk hoe we elkaar kunnen inspireren voor nieuwe taarten!
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Pfff dit is de lastigste vraag, maar Maris18+, Love to Bake, Glamour daar zou ik wel een interview van willen lezen. En er zijn vast nog veel meer die ik nu vergeet maar ik ook reuze interessant vind!