De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Natacha

Natacha’s prachtige taarten zijn te bewonderen in haar album, eenmaal gepost op het forum zijn haar taarten goed voor veel lovende reacties. Ze geeft ook boetseerworkshops en geeft hierbij haar geheel eigen stijl door aan de cursisten. Natacha is op het moment van schrijven 2 jaar lid van het forum.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Zoals zo velen voor mij in de taartenwereld terecht zijn gekomen is dat ook zo bij mij. Mijn jongste zoontje die toen 4 jaar zou worden was gek op Bob de Bouwer. Ik wilde voor zijn verjaardag een echte mooie taart hebben met geboetseerde poppetjes en was daar naar op zoek. Zo was ik dus aan het zoeken naar een bakker via internet en zag de taarten die wij nu maken. Ik dacht heeeeeee dat kan ik ook zelf wel misschien. Zo begon mijn zoektocht op het internet over alles wat maar met taarten te maken had en zo belande ik op het forum.
  Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Het was een wonder dat ik in die tijd niet zelf op een taart ging lijken, want dat was het enige wat mij nog bezig hield.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  In het begin geloof ik dat als ik thuis was het forum dan aanstond en ik echt alles bijhield. Nu probeer ik het nog wel bij te houden. Maar ik bak nu op het moment weinig taarten door de drukte die ik heb met workshops geven en werken in de winkel, dat ik nu wel achter loop op het forum .
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Dat iedereen zo enthousiast is van het taarten maken, dat het voor velen echt een super leuke hobby(verslaving) is. Je kan er echt alles leren, vragen stellen en er zijn altijd mensen die met je mee willen denken en helpen.
  Het is een grote familie
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak nu iets meer dan 2 jaar
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taart die ik gebakken heb was mijn inzending voor de Taart en Trends wedstrijd een Eftellingachting paddestoelhuisje met een geboetseerd engeltje erop en geboetseerde trolletjes. Ik heb daar de eerste prijs mee gewonnen!!
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik hou sowieso van een uitdaging en wil de grens ook elke keer verder verleggen. Ik vind Topsy-Turvy taarten het leukst om te maken en dan lekker uitbundig en met boetseerwerk erop, dat is helemaal mijn ding.
  Zo vind ik een enkele taart ook niet leuk om te maken. Ik maak altijd liever een stapeltaart, dat ziet er gelijk veel spectaculairder uit door de hoogte.
  Ik wil altijd van elke taart die ik maak iets speciaals maken
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taalgebied?
  Er zijn nog zoveel dingen die op mijn to do lijstje staan. Op het taartengebied is er volgens mij geen grens waar je kan zeggen dat je niks meer kan leren en niet meer verder kan. Bij mij staat mezelf specialiseren in het airbrushen nog steeds op mijn lijst. Dan bedoel ik niet gewoon een taart in een kleur spuiten, maar echt speciale effecten aanbrengen met de airbrush. Daar moet je toch wel heel veel voor oefenen en leren om dat goed te kunnen .
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Nee, geen andere hobby’s….... Ik heb naast de taarten een heel druk leven met mijn werk en het gezin en alles daaromheen .
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Dat er weinig dingen zijn die je NIET kan. Als je iets echt leuk vindt en graag wil leren sta je soms versteld wat er uit je handen komt.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Dat is er maar een!
  Sweet Carolyn, ik heb haar leren kennen via het forum en vanaf dat moment zijn we echte vriendinnen. Ik heb veel van haar geleerd over het taarten bakken. Ze is een super mens met gouden handjes, zonder haar tips en adviezen had ik nu niet het niveau gehad als ik nu heb.