De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

conny4u

Conny heeft net haar 3-jarig jubileum gehad op ons forum. 25-08-2008 kwam ze erbij en zoals zovelen, is ze er niet meer weggegaan. Intussen geeft ze zelf workshops en maakt ze veel taarten in opdracht. Haar eigen creaties vind je op www.personaltouch-cakes.com

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Bij toeval toen ik net weer terug in nederland woonde (na ruim 15 jaar in USA gewoond te hebben).. Mijn oudste zoontje wilde ik graag verrassen met een speciale taart.. Ik durfde het zelf toen nog niet aan en heb een taart bij iemand besteld (niet via forum hoor).. maar eerlijk gezegd viel die erg tegen qua uiterlijk en smaak en dacht dat moet ik zelf ook kunnen… Ik heb toen met kerst 2007 mijn eerste puzzeltaart gemaak en een iglo taartje met pinguins…. Het grappige was dat toen alle familieleden van me toegaven dat de taart voor de verjaardag van mijn zoontje niet te eten was geweest hahaha…. En zo is het begonnen….
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Hahaha zoals vele moet ik toegeven dat ik ook echt verslaafd ben en dagelijks kijk… en nu is dat helemaal makkelijk he met alle technieken.. via de phone en tablet dus kan ik altijd weer even snel kijken.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  De sfeer en saamhorigheid.. de overeenkomsten die je met elkaar hebt, we zijn tenslotte allemaal met hetzelfde bezig…en ook dat iedereen altijd klaar staat voor elkaar met tips en advies; en dat je via deze weg ook veel kunt leren als je bv net als ik niet in de gelegenheid bent om workshops buiten de deur te volgen.
 • Hoelang bak je al?
  Vroeger wel eens een appelflapje en cakeje.. maar dat mag niet noemswaardig genoemd worden hihi…. mijn eerste taarten zoals we ze hier kennen was dus december 2007.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Ik heb het erg druk met mijn bedrijfje… de laatste taart was een kindertaart voor een vaste klant met thema bob de bouwer.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik vind kindertaarten nog steeds erg leuk om te doen.. mede door de reaktie van de kinderen of opdrachtgever… Ik heb daar nog steeds erg veel plezier in… ook bruidstaarten vind ik geweldig.. wel wat meer stress maar ook heel bijzonder dat je deel uit mag maken van een zeer specialde dag… Eigenlijk vind ik alles nog steeds erg leuk en wil zoveel nog bijleren.. en zou graag veel workshops willen volgen maar helaas door mijn thuissituatie is dit niet mogelijk… maar gelukkig zijn er veel lieve mensen op het forum die gastworkshops hier doen of bij iemand in de buurt zodat ik af en toe toch een workshop heb kunnen volgen.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Oooh dat heb ik hierboven al beetje verklapt hahaha…maar eigenlijk alles… zou graag meer technieken willen leren bij boetseren en kijken hoe anderen het doen..Ik ben qua boetseren fan van het werk van Jose (Lonestar) Lori, Wendy en Nicole.
  Ook suikerbloemen en alle aanverwante technieken zou ik graag willen leren en natuurlijk royal icing…. eigenlijk alles dus hihi….
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ook al is PersonalTouch Cakes een echt bedrijfje nu..ik zie het nog steeds als mijn hobby en vorm van ontspanning ook al maak ik lange uren….. naast de zorg voor mijn gehandicapte kinderen blijft er meestal niet veel tijd over voor andere dingen.. Maar gewoon lekker even in bad liggen en bijkomen is al heerlijk….
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Uhmmmm.. Geniet van je hobby en denk niet te snel dat er flink geld te verdienen is in deze business want dan kom je jezelf heel snel tegen…. En spiegel je zelf niet teveel aan anderen.. ben trots op wat je gemaakt hebt.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Veel van mijn favoriete baksters zijn al aan de beurt geweest volgens mij.. maar Lori en Jose zijn qua taarten stijl toch wel mijn favoriet… en verder ben ik weg van de taarten van Jolanda en Caroline.. en nog vele meer….