De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

daan69

Daan69 gaat in het dagelijks leven door voor Danielle. Lid sinds midden 2008 en al heel wat prachtige taarten verder. Je ziet ze op haar website http://www.daantjestaarten.nl/ Haar laatste taarten, een stapel met uilen en een cadeaudoos zijn weer met lovende woorden ontvangen op het forum, zoals veel van haar taarten. Dat alles begon bij een zoektocht naar een taart voor haar dochters verjaardag.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik zocht op het internet naar taarten, voorbeelden voor een taart voor mijn dochters verjaardag. Zo ben ik hier terecht gekomen en verslaafd geworden.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Eigenlijk wel elke dag en dat is dan op mijn telefoon, lekker makkelijk. Helaas zit ik geen uren meer te koekeloeren op het forum, ik heb het gewoon te druk met mijn werk en taartopdrachten. Dat vind ik wel jammer want ik vind het leuk om op taarten te reageren en het worden er steeds meer dus dat kost ook weer meer tijd,
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Dat het zo’n warm forum is. Als er iets verdrietig of leuk is, is er altijd wel iemand die reageert. Ook als er iemand wat nodig heeft dan word er van alles uit de kast gehaald. En er natuurlijk heel veel informatie te krijgen is.
 • Hoelang bak je al?
  Ik heb vroeger wel eens een kleffe boterkoek met een vriendinnetje gemaakt of zandkoekjes met mijn moeder, niet echt iets spectaculairs. Ik ben eigenlijk pas echt gaan bakken voor de 8e verjaardag van mijn dochter en dat is dan in maart 4 jaar!
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Voor een jongen die een mooie taart voor zijn vriendin wilde hebben. Er moesten allemaal uiltjes op want daar was ze gek op. Ik heb veel mailverkeer met deze jongen gehad, omdat ie de taart helemaal in zijn hoofd had. Hij was helemaal gelukkig met zijn taart en ik heb nog een mail van hem gehad dat ze zo blij met de taart was. En dat zijn de reacties waardoor mijn hobby nog leuker wordt.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Dat zijn toch echt de meiden taarten want daar kan je zo heerlijk mee tutten. Of taarten met veel bloemen en vooral kleurtjes.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik zou graag willen leren om suikerbloemen te maken.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Niet echt! Alhoewel mijn werk toch ook wel hobby is, freubelen met bloemen blijft leuk om te doen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Geniet van het bakken en decoreren en staar je niet blind dat anderen meer reacties krijgen dan jij. De reactie van de ontvanger die is het belangrijkste en het allerleukste.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Nou, dat zijn er een paar waarvan ik vind dat ze hier horen te staan, Leonietje.Eline 25, madame gateau, sweet carolyn en natuurlijk onze lekkere kwebbelkous Carol.