De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

karla

Karla is een lid van april 2009, in de tussentijd zeer actief geweest in de wud en ze is ook veelvuldig te zien met haar taarten in de Taartenparade.
Anno nu (oktober 2011) is ze druk bezig met de opening van haar winkel in Veenendaal, de 3e DeLeuksteTaartenShop.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Zo’n 3 jaar geleden, voor de verjaardag van mijn kleinzoon heb ik mijn eerste taart gemaakt. Door iemand van een ander forum waar ik voor het eerst zo’n taart zag en dacht dat wil ik ook! Zij gaf de tip Deleukstetaarten.nl
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Hoe vaak per dag bedoel je?? Ik kijk iedere keer als ik mijn laptop pak voor mail o.i.d. ‘s Ochtends bij het eerst bakkie koffie, tig keer tussendoor en ook nog vaak op de iphone. Het meest ben ik in de wud te vinden, al zal ik er straks als ik de derde “Deleukstetaartenshop” geopend heb wel minder tijd voor hebben.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het “contact” met medebaksters. Ik heb er al een aantal in het echt ontmoet, wat heel gezellig is en je kunt er met al je vragen terecht.
 • Hoelang bak je al?
  3 jaar ongeveer deze taarten. Daarvoor was ik ook altijd aan het bakken, appeltaart, cake, steeds wat nieuws uitproberen.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste opdracht was vorige week voor een klant, een bumba. En afgelopen donderdag 30 bolletjes voor de “dag van de leidsters”, daar gaf ik een workshop. Voor de rest heb ik alle opdrachten doorgespeeld naar anderen de rest van de maand, ben nu druk met de winkel.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik vind de stapeltaarten met een kroon erbovenop altijd wel leuk om te maken, die worden bij mij het meest besteld, in alle kleuren en uitvoeringen.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Wat ik heel graag wilde doen, gaat nu gebeuren, het was echt mijn droom van mijn passie mijn beroep te maken. 1 okt.mag ik dan mijn eigen winkel met workshopruimte openen, onder de naam Deleukstetaartenshop.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ik mag graag lezen, het liefst op bed
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ja. Kom allemaal naar de opening 1 okt. in Veenendaal, haha. (Aanvulling door de redactie: Of daarna natuurlijk, aangezien dit interview pas later op de site is gekomen)
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Ik zou wel graag iets van willemke willen lezen. Ik heb haar een paar keer ontmoet en vind het heel knap hoe zij alles op de rit heeft. Zo jong, 4 kinderen, man werkt vaak van huis, taarten tussendoor, ze doet het maar allemaal!