De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

makatralsy

Katja is op moment van schrijven bijna 3 jaar lid. Begonnen met een taart en cupcakes voor haar oudste zoon en nu al heel wat taarten verder. Ze is ondertussen zelfs gecertificeerd Wilton instructrice en mag ook de organisatie van een succesvol MegaTaartenFestijn mede op haar naam schrijven. Wat ze maakt vind je hier, hoe het zo gekomen is lees je hieronder.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik zag in de Kampioen (of all places) een afbeelding van een heel mooi gebakje staan. Daaronder stond: “Als je zelf zo iets mooi wilt kunnen maken, kijk dan op www.deleukstetaarten.nl”. Ik heb dat plaatje uitgeknipt en op het prikbord gehangen. Toen ik eenmaal op het forum keek, was ik direct verloren. Ik heb eerst alle (ja, echt álle) topics doorgelezen. In eerste instantie vooral om alle foto’s te bekijken, maar daarna om alle tips en adviezen te lezen. Op een gegeven moment dacht ik alleen nog maar over taart en droomde ik zelfs van taart en toen heb ik ook daadwerkelijk mijn eerste taart gemaakt.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Het forum is mijn startpagina op de computer, dus ik kijk een aantal keren per dag. Gelukkig wel wat minder dan in het begin, want het is een tijdlang een ernstige verslaving geweest!
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Het leukste aan het forum vind ik, dat ik er zo veel leuke vrouwen heb leren kennen en dat ik mede door het forum van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak al zo lang als ik me kan herinneren. Mijn mooiste cadeautje ooit was een keukentje, waar je echt mee kon koken en bakken. Die kreeg ik toen ik 7 jaar was.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taart die ik heb gemaakt was het voorbeeld voor de cursisten van mijn laatste Wilton cursus.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik maak heel graag bruidstaarten, maar ik vind taarten zonder fondant ook heel leuk om te maken.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik zou nog heel graag meer willen leren op het gebied van suikerbloemen.
 • Heb je nog andere hobby’s naast taarten bakken?
  Ik vind bakken in het algemeen leuk…ik bak graag brood, vlaai en ander gebak. Verder lees ik graag en luister ik graag naar muziek.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Zorg dat je plezier houdt in je hobby….als het bakken “moeten” wordt is het al snel niet meer zo leuk.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Er is een aantal “nieuwe” forummers, waar ik graag wat van zou willen weten. Van die mensen die uit het niets lijken te komen en gigantisch getalenteerd blijken te zijn. De eerste die me te binnen schiet is Eline.