De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Rosajati

http://www.deleukstetaarten.nl

Rosajati, of in het dagelijkse leven Sandra, is al sinds 2008 een bekend gezicht op het forum. Wie herkent niet de vrolijke Blondavatar, regelmatig langskomend in de babbel of de parades? Ze post regelmatig haar gemaakte taarten, de taarten zijn daarnaast ook te vinden in haar album

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Een aantal jaar geleden deden mijn moeder, zusje en ik elk jaar een creatieve workshop. Dat is even een beetje in het slop gekomen, maar op een gegeven moment wilden we dit weer oppakken. Op dat moment was ik ook zoekende voor iets leuks voor de verjaardagen van onze kinderen en tja al zoekend op internet kom je dan vanzelf op DLT terecht.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  In het begin echt meerdere malen per dag. Maar sinds een paar maanden red ik dat niet meer. Maar toch zeker wel een paar keer per week. Al is het veel meelezen en inspiratie opdoen.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Heel cliche natuurlijk, de info, de hulp, de grote bron van inspiratie. De herkenning, met wie kan je op “onze” manier over taarten praten als met mensen op het forum? En dat gebeurd dan ook regelmatig, omdat vanuit het forum, de taartstolp is ontstaan. Een behoorlijke groep mensen die uit de regio komen, die komen maandelijks een avond bij elkaar voor gezelligheid, informatie/ervaringen uitwisselen en freubelen. Heel erg leuk!
 • Hoelang bak je al?
  “Gewoon” bakken doe ik eigenlijk al zolang ik me kan herinneren. Maar zoals deze taarten sinds 2008.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Poeh dat zijn er toch wel wat hoor, kan niet een enkele kiezen….. De geboortetaart voor een vreemde, maar de newborn draagt dezelfde naam als onze jongste zoon, de bruidstaart voor onze buren en de boetseersels die toch steeds meer beginnen te lukken. Maar het allerbijzonderst was geen taart… De cupcakes voor de zoon van vrienden van ons!
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Eigenlijk vind ik alles nog leuk om te maken (anders begin ik er namelijk niet aan). Maar als het ook allemaal lukt zoals je van tevoren bedenkt is het helemaal lekker werken.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik wil nog wel graag PME 2 en 3 gaan doen. Maar geduld is een schone zaak!
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Mijn kinderen, mijn werk, help graag en veel op school, maar ook lees ik heel graag en we doen met het gezin aan geocachen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  BEDANKT! Voor alle tips, ideeen, gezelligheid, hulp op elk gebied, inspiratie, maar ook de feedback op geplaatste taarten.
 • Van wie zou je graag een interview lezen?
  De meeste dames waar ik een interview van zou willen lezen zijn al bij anderen genoemd, dus die noem ik dan niet nogmaals. Maar van wie ik graag iets zou willen weten is cbuckens. Conny heb ik leren kennen bij een heel ander forum en ben haar hier weer tegengekomen! Heel erg leuk, dus graag de beurt aan haar!!!