De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Bianca1969

Al 2,5 jaar is Bianca een zeer gewaardeerd lid van ons forum. Ze post regelmatig haar taarten of geeft positieve feedback op andere taarten. Haar laatste gemaakte taart zie je hier

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nlterecht gekomen?
  Net als vele anderen was ik op internet op zoek naar inspiratie toen ik zelf begon met bakken en als vanzelf kwam ik hier terecht. Ben sindsdien niet meer weg gegaan.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Momenteel ietsje minder, maar in de regel toch wel dagelijks even. Al bekijk ik nu niet meer alle nieuwe topics. Vooral waar de titel me “roept” daar kijk ik even binnen. Ook reageer ik niet meer zoveel als voorheen. Ik zou een like-knop dan wel leuk vinden om toch even snel te kunnen reageren.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  De ideëen die je kunt opdoen. Je kunt er zoveel leren van anderen. De positieve uitstraling van het forum maakt een bezoekje aan het forum tot een ontspannen momentje van de dag.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Heel eenvoudig: Mijn naam en geboortejaar
 • Hoelang bak je al?
  Sinds eind 2011. Toen was ik op zoek naar een taart voor mijn dochter die in mei 2012 de communie zou doen en wilde dat zelf gaan maken. Maar ik begreep wel dat ik even moest oefenen. Zo kreeg mijn vader in november 2011 de eerste taart van mijn hand. Daarna greep ik iedere gelegenheid om maar te kunnen oefenen. Toen in mei de communie er aan kwam, durfde ik het aan om ook die te maken.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Eigenlijk vond ik al mijn projectjes wel leuk om te doen. Maar als ik er een paar uit zou kiezen, dan zijn het zeker de communietaarten van mijn kinderen, de Hollywoodtaart voor het schoolfeest, de Parijstaart voor een nichtje. Maar het meest bijzonder vond ik de 50-j-huwelijkstaart voor mijn ouders in 2013, maar dan vooral vanwege de emotionele lading die deze taart draagt.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Tja, dat is nog veel. Ik heb nog nooit een cursus of workshop gevolgd. Dit staat wel nog op mijn verlanglijstje. Je bent nooit uitgeleerd.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ja, ik ben graag in de tuin bezig. Maak regelmatig een moodbord (knippen, verzamelen, plakken). De lessen Bodybalance in de sportschool vind ik erg leuk om te doen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Blijf genieten van het bakken. Blijf vooral ook posten en reageren op dit forum. Blijf in je reacties op een topic ook altijd vriendelijk en respectvol.
 • Van welke forummer zou jij graag een interview lezen?
  Tamataartje maakt ongelooflijk mooie creaties, Spidygirl is ook zo druk altijd met taarten maken, met haar bijzondere projectjes. Ik ben ook weg van de taarten van Karen-Dodenbier of Dollelollypop. Och eigenlijk is iedereen wel het lezen waard, maar kan moeilijk alle namen noemen :)