De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

carol

Carol, of Carla zoals ze in het ‘echte leven’ heet, is al een respectabele 4 jaar lid van het forum. Zo’n echte diehard, die willen we natuurlijk in de ’10 vragen aan….’ zien. Haar taarten zijn ook zeker de moeite waard om te bekijken, ze staan allemaal in haar album Het is al even na de kerst, maar hier toch ook nog even haar kerstwenstaart, omdat het een plaatje is: klik

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Via mijn nichtje Brenda Bakker-Kwebbeltje, zij heeft mij besmet whahahahaha.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  7 dagen per week, is een vast ritueel voor mij, Als ik van mijn werk kom, ff genieten met een bakkie thee.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Alle gemaakte dingen, alle info, het leuke kontakt, de behulpzaamheid en ik heb er zulke leuke taartdinnetjes door gekregen.
 • Hoelang bak je al?
  Sinds ik getrouwd ben ben ik aan de bak. Cake, appeltaart en ik verzon ook van alles. Eens heb ik zelfs een keer 25 gulden gewonnen voor hartige cupecakes en een vermelding in het blad de Tip, een kookblad dat maandelijks uitkwam.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Ik zou het niet weten, moet nog komen hahaha.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Taarten waar in me helemaal in kan gooien met boetseersels, bloemen, popjes, maar wel de leuke en NIET zoals die van het zandkasteel.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Nog mooiere bloemen en popjes maken en taart schilderen dat is wens 1. Ik heb weer van die mooie gezien zucht-zucht.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ja veel. Voorheen schilderde ik veel, ik maakte poppen maar dan groter en niet zoals voor op een taart hoor en das toch ff anders. Ik heb veel kleding gemaakt, dan zag ik b.v. een broek voor veel geld en dacht ‘o, dat maak ik zelf wel ff’. Tuinieren, koken, ik kom altijd tijd tekort voor wat ik allemaal wil, vast herkenbaar haha.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Dat ik ZOOOO blij ze ben en altijd zulke leuke reaktie’s op mijn taarten krijg en al die leuke berichtjes in de topics die ze er dan weer opzetten. Kortom ik zou NIET meer zonder kunnen en ik wil toch ook ff alle meiden bedanken voor alle gezelligheid en ook heel belangrijk de steun in een moeilijk moment. Echt FANTASTISCH, iederéén staat klaar voor iederéén
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Nou ik weet er wel een paar, e.b.m.-Erna die zit ook al tijd op het forum, geloof niet dat ik die al gelezen had. Anders Kweenie.