De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Moodswing

Dit keer weer een trouwe wudder in de ’10 vragen aan….....’, eerder genoemd door een andere wudder. Moodswing, of Paula zoals ze buiten het WWW heet, is lid sinds 2010 en daarmee dus al een dikke 3 jaar lid van het forum. Als je nieuwsgierig bent naar wat ze zoal gemaakt heeft, kijk dan via haar profiel naar geplaatste onderwerpen in de parades.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Lang geleden bakte ik al taarten, in de tijd dat Royal Icing een beetje bekend werd, na minstens 15 jaar van deels onvrijwillige stilstand (mijn hond was op de klep van de oven gaan zitten waardoor die afbrak, het duurde jaren voordat de inbouwoven vervangen werd) wilde ik weer eens beginnen en vond DeLeuksteTaarten.nl via Google.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Je kan beter vragen hoe vaak per dag. Door de week meerdere keren per dag, in het weekend vragen andere dingen de aandacht.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Je kunt heel veel leren van/ en vragen stellen aan de andere leden. Kijken naar elkaars creaties, inspiratie op doen en de wud is heel gezellig.
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  De naam Moodswing heb ik al jaren, ver voor het forum, in 1998 toen ik net zo’n beetje in de overgang raakte, ik weet het TMI, maar je vroeg er zelf om….... Vandaar dus de naam Moodswing.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak al ruim 35 jaar, maar in combinatie met marsepein en fondant bekleding en decoraties pas een jaar of 3.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  Het meest bijzonder tot nu toe vond ik de eerste taart die ik bakte voor vreemden, binnenkort wordt dat wellicht een bruidstaart voor mijn oudste dochter, al wil ze geen marsepein of fondant, maar appeltaart…...
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Ik moet nog heel veel doen en leren op taart gebied, je raakt nooit uitgeleerd, maar ik ben nog helemaal niet goed. Bloemen en boetseren staan hoog op het lijstje.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ik heb jarenlang getekend met Paint Shop Pro en Photoshop, houd een website bij met Ecards, maar sinds de herontdekking van taarten bakken staat dat op een laag pitje. Vind je het leuk, je creaties eens in de vorm van een Ecard, aan een ander publiek te laten zien, lijkt me leuk ze aan de kaartenshop toe te voegen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Misschien aan de beginners, om niet te snel op te geven, als het niet meteen zo gaat als je in je hoofd hebt, het vergt de meesten heel wat oefening.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  ChantalEsmee, ik weet alleen niet of ze nog vaak op het forum komt, die was vanaf de eerste taart zo goed, echt een natuur talent.