De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

nicole th

Nicole is een internationale aanwinst voor ons forum. Met haar kennis en kunde helpt zij de andere forummers waar ze kan en zelf post ze taarten waar ze een flink aantal complimenten voor krijgt. Ze past ook in het rijtje van suikerbloemenmaaksters. Nicole maakt namelijk prachtige arangementen zoals op deze bruidsdummy klik. Hoe ze op het forum terecht kwam lees je hier;

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Dat is nu ruim 5 jaar geleden toen mijn stiefzoon mij vroeg om te bakken voor de baby borrel van de drieling. Toen ben ik gaan zoeken op het internet naar iets speciaal en ben zo bij jullie terecht gekomen. Man,man,man wat ik toen zag had ik nog niet gezien en ben van toen af aan bij jullie blijven plakken en ik moet zeggen dat dat niet tegen mijn zin is.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Per week!!!! Per dag bedoel je zeker , ooooooo dat varieert van dag tot dag , hangt er een beetje vanaf hoe druk dat het is!!!
 • Wat vind je zo leuk aan het forum?
  Eigenlijk ALLES….., je kan er zeker héééééél veel leren en inspiratie op doen… je kan er met alles terecht. Altijd wel een luisterend oor of een lief gebaar. Ik voel me eigenlijk wel thuis op het forum al reageer ik niet zo vaak meer , het forum is dan ook zo gegroeid in die jaren (en dat is niet voor niets hé) dat het moeilijk is om nog alles bij te houden, als je even niet kijkt heb je al een heleboel gemist!!!!
 • Hoe kom je aan je forumnaam?
  Ja ik ben niet zo vindingrijk in namen en heb dus mijn voornaam en een stukje van mijn achternaam genomen
 • Hoelang bak je al?
  Al sinds mijn tiener jaren al waren dat botercreme taarten en slagroom taarten…..héél eenvoudig.
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken?
  De meest bijzondere denk ik was de bruidstaart van mijn mama….., wie had dat ooit gedacht dat ik haar bruidstaart nog zou maken
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied?
  Oooooo ik zou nog veel willen leren want je weet nooit genoeg en bent nooit te oud om te leren , maar airbrushen op taart zou ik wel nog willen doen en ga ik ook doen in oktober … de workshop staat al vast… ik zie er al naar uit.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Andere hobby’s heb ik niet maar we hebben sinds bijna jaar een mechelse herder en daar heb ik mijn hart wel aan verloren en er kruipt ook enorm veel tijd in om het madam naar haar zin te maken…., ze draait ons zo om haar vinger maar het is een echte schat!!!
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ik wil zeker iedereen bedanken voor hun inzet om het forum draaiende te houden anders zouden we zeer veel missen, als ik zie wat een prachtige taarten hier wel niet voorbij komen dan kan ik alleen maar zeggen “” wat een TALENT op dit forum”“” Laten we mekaar verder inspireren en steunen in wat we doen , want ieder op zich maakt prachtige dingen. Dames (en heren) laten we lief zijn voor mekaar.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Ooo van wie ik nog een interview zou willen lezen????, er zijn er al zovele gepasseerd en eigenlijk is iedereen wel de moeite om te lezen.