De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

soesa

Het is al meerdere forummers overkomen, nadat ze op het forum zijn gekomen hebben ze van taartdecoratie hun werk van gemaakt. Ook Edwine - Soesa op het forum - kan hierover mee praten. Zij is lid geworden in 2012 en na 1,5 jaar heeft zij haar eigen winkel in taartdecoratie geopend. Hoe het begon en verder ging lees je hieronder.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen? *
  Ik kwam het per toeval tegen, dit kwam doordat ik informatie aan het zoeken was op het net. De informatie die ik zocht heb ik volgens mij nooit meer gevonden maar wel een heel erg verslavend leuk forum
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum? *
  Ik probeer dagelijks te kijken, reageren doe ik echt te weining. Voornamelijk zul je me vinden in het apeldoorn topic.
 • Wat vind je zo leuk aan het forum? *
  Over het algemeen de saamhorigheid. Ik heb hele lieve mensen mogen ontmoeten via het forum.
 • Hoelang bak je al? *
  Van jongs af aan ben ik al aan het bakken, 1 tak van de familie heeft een banketbakkerszaak gehad, dus ik was daar regelmatig te vinden. Ik herinner me nog dat ik als klein meisje mee mocht helpen met de tompoucen, een heerlijke fijne herinnering
 • Welke taart vond je het meest bijzonder om te maken? *
  Dit was een taart voor een meisje met veel allergieen. Het was even uitvogelen wat wel en wat niet kon maar uiteindelijk is het een mooie taart maar nog veel belangrijker, een smakelijke taart geworden.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken? *
  Ik denk dat ik dan toch voor de 3D taarten zal gaan. Het is heerlijk om alles uit te tekenen, een skelet of een geraamte te bouwen en daarna met cake/rice crispies bezig te zijn. Dit zijn wel de leukste projecten, helaas doe ik het nu te weinig, doordat mijn man en ik nu een winkel in taartdecoratie hebben.
 • Wat zou je nog heel graag willen leren/doen op taartgebied? *
  Er is nog zoveel wat op mijn lijstje staat, in ieder geval het leren werken met de airbrush en een masterclass volgen bij Eddie Spence en bij Ron Ben-Israel, hiervan kan ik blijven dromen en hopen dat ze werkelijkheid worden.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken? *
  Mijn hobby is mijn werk geworden en de hobby’s die ik heb gehad, zoals koken/bakken, boetseren, schilderen, komen allemaal terug in het bakken en bekleden/decoreren van taarten
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt? *
  Geniet van deze mooie hobby en ga respectvol met elkaar om.
 • Van wie zou jij graag een interview lezen? *
  Ik zou graag een interview willen lezen van Cassie, niet omdat ze bij ons oa workshops geeft, maar ze kan zoveel met Royal Icing, ze is zo extreem goed en dat mag ook wel eens naar buiten komen. Persoonlijk vind ik haar 1 van de beste van nederland en dit is niet overdreven!!