De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

chockoala

Chokoala - in het dagelijkse leven Erika - is sinds februari 2007 geregistreerd en heeft op moment van schrijven 774 berichtjes op haar naam staan! Vriendelijke reacties, mooie taarten en regelmatig een klein verhaaltje in Babbel na het bakken - zó kennen we Chokoala! En via “10 vragen aan…” leren we haar nog een beetje beter kennen.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Per toeval met zoeken naar informatie en ingrediënten etc.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Zo’n beetje iedere dag. (en soms wel vaker op 1 dag ook!!)
 • Hoelang bak je al?
  “Gewone taarten” al jaaaaren. Maar het decoreren van taarten is een paar jaar geleden begonnen voor mn kinderen. Pas sinds een klein jaar ben ik echt verslaafd. Ik ben nooit echt een mens van hobby’s geweest, zeker niet van fröbeldingen, maar ik vind dit zo onwijs leuk om te doen. Als ik aan een taart werk, al moet het snel of is er haast…ik kom een soort tot rust ervan….Heel prettig.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Biscuit (van de webshop) gevuld met aarbeienmousse (koenie!) en verse aardbeien. Bekleed met marsepein en een gepuzzeld plaatje van Blue Aardvark. Hij was voor mijn man’s verjaardag.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Van alles. Van appeltaart, mokkaschuimkoekjes tot aan gedecoreerde marsepein-/fondant taarten. Ik vind het stiekum erg leuk om complimenten te krijgen over zowel de smaak, als het uiterlijk.
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Ik doe veel vrijwilligerswerk voor de plaatselijke speeltuin. Daarnaast zing ik heel graag, en doe af en toe wat projecten daarin. Ook ga ik graag naar het theater.
 • Wie zou je wel eens willen ontmoeten?
  Poeh hee…dat is een lastige. Er zijn best wel mensen waar ik een goed gesprek mee zou willen voeren, maar ik ben niet zo heel erg “fan” van een bepaald iemand.
 • Welke vraag mogen we jou niet stellen?
  Je mag me alles vragen, maar of ik overal antwoord op wil geven….. Mn gewicht bijvoorbeeld. Ik heb serieus overgewicht, maar het cijfertje dat er bij hoort zegt me niks, en gaat ook niemand iets aan.
  Ik ben zo als ik ben, en zie er uit zoals ik er uit zie, en het getal dat er bij hoort gaat verder niemand iets aan.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Complimenten. Voor de bakkers/sters die waanzinnig mooie dingen maken, maar zeer zeker ook voor de dappere beginners die hun werk ook plaatsen. Iedereen verdient complimenten!!!
  En natuurlijkm wil ik tegen iedereen zeggen: “Ga zo door” want ik vind het heerlijk zoveel leuks te zien!
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Oh …euh…. van alle medeforummers wel. Het lijkt me wel grappig om te lezen wat mensen beweegt om taarten te bakken, voor wie ze dat zoal doen etc.