De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Ini

Ook Ini was één van de eerste forummers die het lijstje met de ondertussen bekende 10 vragen kreeg. Ini (Ingrid in het dagelijks leven) is vanaf 28 juni geregistreerd en heeft ondertussen 1773 berichtjes op het forum geplaatst! Daarmee is ze zeker geen onbekende meer op het forum!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik kwam op de leukste taarten terecht toen ik aan het zoeken was naar een leuke workshop voor mijn zusjes vrijgezellenfeest volgend jaar. Ik kwam op een site waar het decoreren van een taart tot de mogelijkheden behoorde. En dat leek me hartstikke leuk. Via Google kwam ok op de site van de leukste taarten!
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Je kunt beter vragen “hoe vaak per dag kijk je op het forum?” Ik kijk eigenlijk iedere dag wel een paar keer. Behalve als ik op vakantie ben of als ik aan het werk ben. Niet alleen de hobby taarten decoreren is verslavend, maar het forum ook!
 • Hoelang bak je al?
  Ik bak al heeel lang. Vroeger samen met mijn moeder en zusje koekjes, appelflappen, cake, appeltaart, chocoladetaart. Toen ik wat ouder werd bakten mijn zusje en ik vaak samen. En sinds ik het ouderlijk huis uit ging, bak ik appeltaarten voor mijn moeder, want die heeft er zo’n hekel aan! Gedecoreerde taarten bak ik “officieel” sinds eind juni 2007. Maar de echte eerste gedecoreerde taart is van november 2006. Toen werd mijn zoontje Jesse 1 jaar en het leek me zo leuk om de afbeelding op de uitnodiging op zijn taart te maken. Dat lukte aardig goed! (Ik wist toen helemaal niet dat er zulke sites als deze waren!)
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taart die ik heb gebakken was een lichtblauwe taart met roze bloemetjes. Mijn ouders kwamen terug van vakantie uit Italie en gingen bij mijn zusje eten, mijn broertje en ik (met aanhang) waren ook uitgenodigd. De hele familie zat aan tafel en mijn taart was het toetje (en een beetje een welkom-terug-taartje).
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik ben nog niet zo lang bezig met deze hobby en heb meer dingen op “taartdecoratiegebied” nog niet gedaan als wel :) Tot nu toe vind ik alles wat ik heb gedaan leuk (bloemetjes uitsteken, puzzelplaatje maken, ganache, roosjes maken).
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Naast het taarten maken, maak ik ook sieraden. Ook erg leuk om te doen! Maar ja, op een gegeven moment is iedereen voorzien van sieraden en dan moet je toch wat anders.
  Verder lees en kook ik ook graag.
 • Wie zou je wel eens willen ontmoeten?
  Wie ik wel eens zou willen ontmoeten…. George Cloone: supergoeie acteur en hij lijkt me nog aardig ook! En Wendy (ja die van hier op het forum!) Want ik zou wel eens heel goed willen leren boetseren!
 • Welke vraag mogen we jou niet stellen?
  Eh… hoeveel ik weeg! Ik zou het ook niet weten, want sinds ik ruim 2 jaar geleden ben verhuisd is mijn weegschaal ook spoorloos!
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ga allemaal lekker door met bakken en freubelen! Laat je niet door een paar tegenslagen uit het veld slaan, het komt allemaal goed met de tips van al die ervaren baksters op dit forum! Tot nu toe heb ik daar ook erg veel aan gehad!
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Van eh…. Koenie en Dutchdecorator en Wendy… van een heleboel mensen eigenlijk…. kan niet kiezen!