De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Miekje

Miekje, in het dagelijkse leven Annemieke, is vanaf 2 juni 2007 actief op het forum. En actief is ze, want in de tussentijd heeft ze 1231 berichtjes geplaatst! Annemieke maakt schitterende taarten en heeft op het forum voor iedereen altijd een hartelijke reactie!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik zocht via google naar plaatjes van een taart van Thomas de trein voor mijn jongste zoontje Joran. Ik wilde eens proberen om zoiets zelf te maken. Daar kwam ook een van de foto’s van het forum naar voren. En toen sloeg de vonk over!
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Ik kijk elke dag wel even op het forum. Sommige dagen vaker dan één keer en soms ‘effe snel’. Dat ligt er net aan hoeveel tijd ik heb natuurlijk.
 • Hoelang bakken je al?
  Ik bak sinds mei 2007. De Thomas de Trein taart is nog gemaakt van gekochte cake maar de treintaart voor zijn verjaardag is zélf gebakken! Wát een klus vond ik dat toen. Nu is het kapsel iets wat je nog even vooraf moet doen hahaha
 • Wat voor taart hebben je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taarten waren de Dora taart en de Spidermantaart. Die waren voor een verjaardagsfeestje van een broer en zus die één week na elkaar jarig zijn.
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Stapeltaarten vind ik wel heel erg leuk om te maken vooral ook omdat je daar wat meer bij kunt verzinnen qua decoratie. En als er dan een puzzeltje op kan is het helemaal leuk. En eigenlijk….. vind ik boetseren of bloemetjes etc óók wel weer heel leuk! De afwisseling is misschien nog wel het allerleukste!!
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Hahahaha als ik er nog tijd voor zou hebben wel ja!! Vóórdat ik begon met de taarten vond ik het erg leuk om popjes te maken van vilt, voor op de jaartafel of als kadootje. Vorig jaar heb ik voor de kerst wel tig engeltjes gemaakt voor de halve familie bv. Het ‘kriebelt’ nog steeds wel maar ik heb er gewoon de tijd niet voor! Ook mandala tekenen is een hobby die ik nog steeds erg leuk vind maar waar ik gewoon niet aan toe kom! Daarnaast was zingen een grote hobby maar dat is nu echt op de achtergrond geraakt.
 • Wie zou je nog eens willen ontmoeten?
  Mc dreamy!!! Hahahaha. Verder heb ik zoveel lieve leuke en interessante mensen om me heen dat ik me een heel gelukkig mens voel!
 • Welke vraag mogen we je niet stellen?
  Ik kan echt niet bedenken welke vraag je me niet zou mogen stellen! Ik ben niet gauw geshockeerd en als ik iets toch te gortig vind dan horen ze het wel!
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ja! Dat ik het heerlijk vind om zo met zijn allen een gezellig forum te hebben én dat we ons niet meer hoeven te excuseren als je eens geen tijd hebt gehad om te reageren! Ik denk dat we allemaal weten dat het soms heel veel is! En als je weer wel tijd en zin hebt, dan reageer je gewoon weer wat meer toch?!
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Da’s een moeilijke, er zijn er wel meer van wie ik een interview zou willen lezen. Mascha bijvoorbeeld of Pepper of Minke