De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Minke

Deze keer het woord aan Minke. Als een van de oudgedienden op het forum, Minke is lid geworden in 2005, heeft ze bijna 5000 berichtjes op haar naam staan. Een groot deel daarvan kun je vinden in de parades waar ze voor velen een complimentje heeft achtergelaten.
Minke heeft inmiddels ook een eigen website waarop je haar grote variatie taarten kunt bewonderen: TaartenvanMinke.nl

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Ik wilde voor de verjaardag van mijn zoontje, die toen 2 jaar werd, een speciale taart maken. Eigenlijk wilde ik dat al voor zijn eerste verjaardag, maar doordat ik me toen nog steeds niet fit voelde heb ik toch maar een Houwens vlaai gekocht… Dus die 2e verjaardag moest echt een mooie taart worden. Een vriendin van mij had jaren daarvoor eens een rups-taart gemaakt voor haar dochtertje. Dat vond ik zo’n leuk idee, dat ik eens op het internet ben gaan surfen en zo bij deleukstetaarten terecht ben gekomen.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Ik ben heel lang dagelijks op het forum gekomen, zeker tijdens mijn zwangerschapsverlof. Nu heb ik het weer wat drukker met 2 kleine jongens en een parttime baan. Maar ik ben zeker 5 dagen in de week op het forum.
 • Hoelang bak je al?
  Ik bakte als kind al vaak zandkoekjes en cakes, maar het echte taartdecoreren is in 2005 begonnen, nu inmiddels al 4 jaar geleden. Mijn oudste zoon werd toen 2 jaar.
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taart was een verjaardags-herfsttaart voor mijn oudste zoon die 6 jaar werd!
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik vind eigenlijk alle taarten wel leuk om te maken. Stapeltaarten vind ik heel leuk om te maken, omdat die er eigenlijk altijd wel speciaal uitzien en Barbietaarten vind ik ook zo leuk om te maken! Niet supermoeilijk en succes verzekerd! Dat mooie, stralende koppie van Barbie maakt de taart helemaal compleet. Jammer genoeg maak ik niet heel veel Barbietaarten met 2 jongens…
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Lekker uit eten, shoppen, kletsen en natuurlijk vaak op het forum van deleukstetaarten zitten, haha.
 • Wie zou je wel eens willen ontmoeten?
  Vroeger wilde ik altijd Willem Ruijs ontmoeten, maar ja, dat gaat dus niet meer… Ik zou Edwin Rutten ook wel eens willen ontmoeten. Mijn kinderen kijken geregeld naar ‘de film van ome Willem’. Ik keek er zelf ook altijd naar; geweldig vond ik het!!
 • Welke vraag mogen we jou niet stellen?
  Haha, je mag echt alles aan me vragen!
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ja, ik ben heel blij dat ik deze site heb gevonden 4 jaar geleden. Heb veel gezelligheid van het forum! Ik vind het ook zo gaaf om taarten van anderen te bewonderen. Ik vind ook dat er ontzettend veel talent is bij iedereen, erg leuk om te zien. Waar ik me over verbaas is dat nieuwkomers het taartdecoreren zo snel en goed onder de knie hebben!! Petje af voor jullie allemaal!
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Ik zou wel een interview willen lezen van Corina of van Irma of Sigrid of Pooh.