De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Nathalie

Een stukje van onze eigen Nathalie! Zij zorgt er voor dat de foto’s vanuit de parade’s in de goede galerie terecht komt en is een van de moderators op het forum.
 Ook kunnen we elk kwartaal een project van haar vinden in Mjamtaart, regelmatig zien we daarna in de parade dat ze een grote inspiratiebron is geweest voor de lezers.
Nu kunnen we lezen hoe dat allemaal begonnen is.

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  
In 2005 zag ik Taarten van Abel voor het eerst op TV en toen dacht ik… dat wil ik ook voor zoonlief. Dus toen zoonlief 6 werd ben ik aan de slag gegaan met het boekje van Abel er bij. In 2006 waren de volgende taarten aan de beurt en met het zoeken naar materialen kwam ik op het forum terecht en … ben nooit meer weggegaan. Ik ben samen met Jozien door de grote baas gepromoveerd tot Modje toen het forum begon te groeien. Ondertussen hebben we al versterking gekregen van Tirza als Modje en Pooh (Yvette) als web-redacteur! 

 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  
Iedere dag ben ik wel op het forum te vinden. Als modje hou ik me bezig met het bijhouden van de galerieën en daar ben ik soms wel even zoet mee. Hier staat de laptop dus standaard aan en jullie mogen raden welke pagina eigenlijk altijd open staat. (gelukkig hebben geen timer om bij te houden hoelang ik hier rondzwerf)

 • Wat vind je zo leuk aan het forum?

  Dankzij het forum heb ik heeeeel veel nieuwe mensen leren kennen die ondanks dat ze ver weg wonen toch heel vertrouwd zijn. Ik heb dus heel wat nieuwe vriendschappen bij gekregen op dit forum. Als je me 5 jaar geleden had gezegd dat ik met een groep “taartmutsen” naar Birmingham zou gaan en dat ik het hele land zou doorkruisen voor beurzen en freubeldagen, dan had ik je voor gek moeten verklaren. Maar nu… draai ik er mijn hand niet meer voor om.
Het fijne van dit forum is dat iedereen elkaar wil helpen waar het kan. Het is (meestal) een heel positief forum waar iedereen zich thuis zal voelen.

 • Hoelang bak je al?

  Samen met mijn moeder heb ik al heel wat uren in de keuken gestaan om wafels en gewone cake te bakken. Maar het “echte” werk is pas begonnen in 2007. Toen is deze hobby echt begonnen en … de verslaving ook, hihihi.

 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  
Mijn zwart, wit en zilver taart voor de zoon van mijn vriendin. Abstract en ik kon zo mee doen aan de thema wedstrijd 

 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?

  Ik vind eigenlijk bijna alle taarten leuk om te maken. Maar het leukste zijn toch kindertaarten en dan is met name de reactie van die kinderen de kroon op mijn werk. Daar kan ik heerlijk van genieten.

 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  
Tja, ik heb mijn gezin, ik ben moderator op het leukste forum dat ik me kan voorstellen en in dat laaste gaat heel veel tijd zitten.
Ik mag voor Mjam-taart taarten maken en samenwerken met hele leuke mensen.
Ik mag ook nog +/- 3 dagen per week werken met onregelmatige diensten in de zorg. 
En als ik dan nog tijd heb lees ik graag medische thrillers en wil ik nog wel eens werken aan mijn hardanger handwerk.

 • Welke vraag mogen we jou niet stellen?
  
Niet meer bakken en het forum bezoeken! Dat zou voor mij een hele grote straf zijn. Verder sta ik open voor allerlei vragen en kijk ik dan wel of ik moet zeggen: No Comment.

 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?

  Lees goed voordat je op het verzendknopje drukt ;)
 Blijf vooral veel taarten posten en GENIET van het blij maken van anderen. Zowel hier op het forum als diegene waar je je taart voor hebt gemaakt.

 • Van wie zou jij graag een interview lezen?

  Er zijn zo veel mensen die ik hier graag zou willen zien: Jozien, Tirza, Pooh, Kadohke, Lune, Knubje, Sweet Carolyn, Jol321