De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

nnicole1234

Nicole (voor het gemak met dubbel n en inclusief 1234…) is al vanaf de begintijd van het forum geregistreerd: 28 oktober 2005! In die tijd heeft ze dan ook heel veel berichtjes geplaatst, op het moment van publiceren zijn dat er 4580 …. daarmee bevindt ze zich in het rijtje van de Top 10 Forumposters!
Altijd gezellig, altijd positief.. en ze maakt prachtige taarten!!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Hmmm..ik was op zoek naar een leuke taart voor mijn dochter. Ben toen de hele regio afgeweest voor een taart die anders was dan anders en was bereid om er ver voor te gaan maar helaas…geen banketbakker die dat begreep. En dan ga je zoeken op internet en kwam ik al vrij snel op deze site en op die van Peronne. En zo is het allemaal begonne(n)
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Uhh…hoe vaak niet kun je beter zeggen…nou als ik op vakantie ben dan lukt het vaak niet maar verder…
 • Hoelang bak je al?
  Vroeger op de lagere school maakte ik nog wel eens een cake maar verder eigenlijk nooit. Het is dus pas echt begonnen bij De Leukste Taarten zo’n twee jaar geleden (en daarvoor een workshop gedaan om te zien of er muziek in zat, want ben verder helemaal geen creatief persoon)
 • Wat voor taart heb je als laatste gebakken en voor wie was die?
  Een taart met een tegel en boerenbont voor mijn oma die 89 werd. Niet mijn mooiste taart maar wel een van mijn dankbaarste “klanten” Het afgeven van een taart in een verzorgingstehuis is een feestje op zich !
  (Nicole heeft in september 2007 de vragen al beantwoord, dus daarna heeft ze nog heel wat taarten gemaakt! M.)
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Ik vind het juist leuk om telkens weer iets anders te proberen. Een puzzel, boetseren, royal icing ..het is eigenlijk allemaal even leuk. Maar 1 ding staat bij mij wel bovenaan…hij moet wel eetbaar zijn dus liefst geen tonnen fondant om de cake. Vooral taarten die ik zelf kan bedenken zijn dus favoriet ik ben niet het type van u zegt het maar en ik maak het (ongeschikt voor de landmacht dus ..haha)
 • Heb je nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Uhh…internetten ?
 • Wie zou je wel eens willen ontmoeten?
  Dat heeft niks met taarten te maken…Wendy van Dijk.. Die straalt iets gewoons uit en dat is heel bijzonder.
  Voor haar zou ik wel een keer een taart willen maken.
 • Welke vraag mogen we jou niet stellen?
  Wat is je pincode…
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Ik wil alleen maar zeggen dat ze een leuke hobby hebben gekozen en ik het erg leuk vind dat iedereen zo open en behulpzaam is. Ondanks de grote verschillen in taarten ervaar ik geen concurrentiestrijd. Ik hoop dat dat zo zal blijven !
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Van een van onze zuiderburen want ik vind het zo gezellig dat die ook actief zijn hier op het forum. (Ik kan niet zeggen waarom maar ik heb altijd een zwak voor die Belgen)