De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste leden

in de spotlights

Riteke

Hoewel er boven staat: Riteke, zijn dit 10 vragen aan Riteke èn Martijn. Riteke is sinds 24 mei 2006 geregistreerd, de reden daarvoor lees je in vraag 1! Samen bakken ze wat af, prachtige kunstwerkjes zijn van hun hand. In de loop van de tijd heeft Riteke (of stiekem ook Martijn?) 1125 berichtjes geplaatst!

Omdat elke taart van Riteke & Martijn pláátjes zijn, hopen we ze nog vaak tegen te komen in de Taarten Parade!!

 • Hoe ben je op www.deleukstetaarten.nl terecht gekomen?
  Juni 2006 werden we door vrienden gevraagd om hun trouwtaart te maken. We werden al regelmatig voor catering gevraagd dus dachten ze dat hun bruidstaart ook wel zou lukken. (...) We hebben toen in een opwelling ja gezegd terwijl we nog nooit een taart hadden gebakken… Paniek Paniek
  Via google vond ik de gelukkig jullie site en ik heb hem toen avond na avond van voor naar achter gelezen. De bruidstaart was zowel voor ons als voor de gasten een groot succes. Sindsdien is het nogal uit de hand gelopen (positief) en bluffen wij ons van taart naar taart.
 • Hoe vaak per week kijk je op het forum?
  Ik was zwaar verslaafd aan de site zeker 2 keer per dag moest ik altijd even loeren. Martijn kijkt zo nu en dan over mijn schouder mee,maar ik betrap hem ook wel eens dat hij op eigen houtje zit te kijken haha.
  Sinds kort heb ik echter een nieuwe baan en komt het er niet meer van. Minder tijd voor taart dus en minder tijd voor het Forum. Onze droom is echter nog steeds een leuke winkeltje in Groningen,we zijn daar stiekem al een beetje mee bezig dus wie weet wat 2008 nog voor moois brengt.
 • Hoelang bakken jullie al?
  Vanaf mei/juni 2006
 • Wat voor taart hebben jullie alslaatste gebakken en voor wie was die?
  De laatste taart is voor Paulien een vriendin van ons die jarig is. Ze is chocoholic dus een chocoladebiscuit gevuld met chocolademouse, chocoladeganache en sinaasappelconfiture omringd met chocoladerand. Taarten zijn perfecte verjaardagscadeau’s altijd origineel en altijd groot succes!
 • Wat voor soort taarten vind je het leukst om te maken?
  Martijn bakt onze taarten en hij probeert graag nieuwe vullingen uit. We zijn dan ook heel blij met Lara’s site voor alle lekkere recepten. Qua formaat bij voorkeur een 20 cm ronde en zo hoog mogelijke taart, we vinden deze het mooiste tot hun recht komen.
  Qua decoratie maak ik het liefste strakke taarten met uitgesproken kleuren zonder thema en met niet te veel drukte.
  Less is More
 • Heb jullie nog andere hobby’s naast het taarten bakken?
  Koken Koken Koken en eten natuurlijk !
 • Wie zouden jullie nog eens willen ontmoeten?
  Heston Blumental!
  Mochten we ooit de staatsloterij winnen zullen we zeker een bezoekje brengen aan de Fat Duck in Bray. (En alle andere 49 beste restaurants te wereld…)
 • Welke vraag mogen we jullie niet stellen?
  Om een bruidstaart te maken voor meer dan 150 personen.
 • Wil je nog wat aan alle medebakkers/-sters kwijt?
  Niet teveel bakken we kunnen het op het Forum niet meer bijhouden…
 • Van wie zou jij graag een interview lezen?
  Ik zou graag het het stokje willen doorgeven aan Annette, ik ben groot fan,strakke taarten, super secuur gemaakt, (heb ik het geduld niet voor..) mooie kleuren en originele ontwerpen.