De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Cake pops

Cake pops! Voor wie even genoeg taart heeft gezien. Deze kleine zoete verleiding is een heerlijk alternatief en makkelijk te maken. Zelfs als het bakken niet lukt, kun je cakepops maken met een kant-en-klare cake uit de winkel. Aldus Angie Dudley.
Haar naam zal mischien wat onbekend klinken, maar als je van haar blog ‘Bakerella’ hoort, dan denk je meteen aan de heerlijkste recepten. Een 40-tal hiervan heeft ze gebundeld in het boek ‘Cake Pops’, mèt waarschuwing dat je niet te stoppen bent eens je ermee begint.

Het boek geeft verrassend veel uitleg en tips, genoeg om meteen mee aan de slag te willen. Je hebt geen allerhande tools nodig of een goede patisseriekennis. Met je eigen keukengerei heb je genoeg in huis om de recepten in dit boek te kunnen volgen. De recepten geven ook tips over variaties, combinaties en waar je het allemaal kunt halen.
Wat je allemaal kan doen met Cake pops laten de ruim 40 voorbeelden zien, originele en grappig ideeën, makkelijk te maken en een schot in de roos bij feestjes. Of voor zomaar, lekker op tafel, als ze dat al halen! Een leuk boek dat je zin geeft om gelijk aan de slag te gaan.