De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Cupcake traktaties

Paris Cutler heeft een nieuw boek aan haar repertoir toegevoegd, Cupcake traktaties. Het plannen van een dagje cupcakes decoreren met een groep was nog nooit zo makkelijk.
Per evenement heeft Paris een groot aantal tips en ideeën om van de dag een succes te maken. Denk aan een loterij of benefietactie voor het goede doel. Niet alleen het goede doel is hierbij de winnaar, ook de bezoekers gaan met een tevreden gevoel naar huis. De ontwerpen zijn zeer geschikt voor de meest onervaren decorateur. Zelfs als ze nog geen idee hebben van het decoreren van taarten en cupcakes gaan ze naar huis met een paar leuke lekkernijen.
Tijdens een babyshower kan de aanstaande moeder zich samen met vrienden en familie uitleven op cupcakes met bloemen en rupsen. En met de tijgerjacht als kinderfeestje ben je zeker van een geslaagde verjaardag.
Als je kinderen op school hebt en je toch ineens weer bent gestrikt voor een activiteit tijdens de schoolkermis, kijk dan eens naar de aapjes voor de schoolbazaar. Tips om de kinderen bezig te houden heb je eigenlijk niet nodig zodra je de fondant te voorschijn haalt, gegarandeerd succes!
Het boek bevat ook een eventplanner en recepten om de cakejes, fondant, fudge en ganache te maken die in het boek langskomen.