De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Cupcakes & taarten decoreren

Cucpakes & taarten decoreren is een 95 pagina’s tellend boek voor de beginner in taartdecoratie. Met invloeden van de bekende namen Peggy Porschen en Karen Davies heb je een veelzijdig boek in handen.
Bij dit boek is rekening gehouden met een minimale basiskennis. Ook als je echt pas begonnen bent, of nog geen recepten kent zal je met dit boek de leukste en lekkerste cupcakes en taarten op tafel kunnen toveren. Het boek begint met een aantal recepten voor biscuit, cupcakes en cake. Daarop volgen de vullingen, royal icing en uitleg over marsepein en fondant. De basisprinscipes van het vullen en bekleden worden stapgewijs met duidelijke foto’s en begeleidende tekst uitgewerkt. Een extra is de uitleg over stapeltaarten en hoe je een taart met openslaande punten maakt.
In totaal staan er in dit boek 16 ontwerpen, allen met daarbij een minivariant in cupcakes. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van de Karen Davies en FPC moulds en je krijgt uitleg over roosjes en puzzelplaatjes. Kortom een boek met veel verschillende technieken voor de beginner.