De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Hoe versier ik lekkere taarten, cakejes & koekjes?

‘Hoe versier ik lekkere taarten, cakejes en koekjes’ is een verzamelboek met de favorieten ontwerpen van Peggy Porschen. Het erg gewilde boek ‘Hoe versier ik een lekker koekje’ is helaas niet meer te krijgen, maar niet getreurd, in dit boek staan veel van de ontwerpen uit dat boek en uit haar nieuwere boeken.
208 pagina’s ontwerpen, tips en trucks en recepten. Zoals het welbekende recept voor ganache en de koekjes, veel gebruikt door de forumleden.
Peggy Porschen wisselt stijlvolle taarten af met vrolijke koekjes, chique petit fourtjes en glamorous cakejes. Maakt bruidsjurkjes als bedankjes bij een huwelijk, of cupcakes in de vorm van bloempotjes. In het boek ook het maken van roosjes, decoreren met icing, gebruik van materialen, recepten en de basisprincipes van het taart, cupcakes en koekjes decoreren.
Zeker als je nog graag het boek ‘hoe versier ik een lekker koekje’ wilt hebben is dit een aanrader. Ideaal voor de beginnende taartdecorateur en ook de meer ervaren bakker of bakster zal dit boek waarderen door de originele ontwerpen. Heel veel werk van Peggy Porschen verzameld in één boek èn in het Nederlands.