De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

My cake pop factory

Cake pops! Ze zijn leuk, ze zijn lekker en ze zijn hip! Nog leuker dan een cupcake, aldus Bakerella.
Voor het maken van Cake pops heb je niet veel nodig, een lekker recept, lollistokjes en wat ideeën. Angie Dudley van Bakerella doet daar nog een cake pop standaard en een paar leuke inpak- en decoratiemogelijkheden bij. Klaar is de traktatie voor school, zwemles of zomaar.
Het doosje komt als een ‘My Cake Pop Factory’ in je handen, het nodigt uit om gelijk te kijken wat er in zit. Naast eerder genoemde lollistokjes, standaard en meer zit er ook een vrolijk boekje bij met cake pop voorbeelden.
Leer cake pops maken in de vorm van ijsjes, of pinguins. Voor een meer zomers tintje kun je aan de slag met bijtjes en lieve kuikentjes. Je hebt naast dit pakket alleen de ingrediënten nodig voor de cake en chocola en/of candy melts.
Dit 80 pagina’s tellende boekjes bevat naast recepten en decoratie-ideeën ook heel veel tips. Het gebruik van candy melts wordt onder de loep genomen en vooral de do’s en don’ts zijn erg handig.
Bakerella geeft ook tips over het verpakken, presenteren, bewaren en zelfs versturen van gemaakte cakepops. Hiervan is bewaren overigens wel het moeilijkste onderdeel van het hele cake pop maken. De cake pops zijn op voor je het weet!
Als je nog nooit cake pops hebt gemaakt is dit een ideaal starterspakket. En naast dat het heel leuk is om het voor jezelf te kopen, is het ook een leuk cadeautje om weg te geven!