De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Perfect party cakes made easy

Carol Deacon heeft in dit boek meer dan 70 taarten uitgewerkt in duidelijk how-to’s. Haar stijl is eenvoudig, met snel te maken cartoonfiguren. De figuren zijn voor iedereen na te maken, net als de gevormde (3D)taarten. Een boek zeer geschikt voor de beginnende decorateur.
Ze begint met een aantal recepten, werkwijzen en uitleg over de basismaterialen, daarna volgen de howto’s. De ontwerpen zijn verdeeld onder ‘Really easy novelty cakes’ en ‘Extra special party cakes’. De howto’s worden begeleid door een aantal foto’s en duidelijke tekst en in een apart kader zie je in één opslag wat je allemaal nodig hebt om de taart te maken.
Een kleine selectie uit de te maken taarten; Dopey de hond, een kleurrijke ufo, een heerlijke hapjestafel, lieflijke valentijnsbeertjes op een hartvormige taart, de eeuwige strijd tussen een kat en een muis waarbij de kat geheel bestaat uit taart en een kookboek met keukengeheimen. Voor ieder wat wils, in dit boek vind je zeker een taart passend bij de eerstvolgende verjaardag.