De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Schitterende kindertaarten

Met ‘Schitterende Kindertaarten’ heb je de Nederlandse versie van ‘Gorgeous & Gruesome Cakes for Children’ in handen. Het verschil is niet heel groot, behalve dat dit boek geheel Nederlands is en daarom makkelijker te volgen dan de Engelse versie.
Zoals we gewend zijn van Debbie Brown staan er in dit boek weer een flink aantal kindertaarten waarbij je, als je er mee aan komt op een verjaardag, zeker de allerallerallerliefste mama, papa, oma, opa, buurvrouw etc. zult zijn.
Met 30 ontwerpen zit er voor ieder wat wils bij, De prinses of het sprookjeskasteel zullen het zeker goed doen bij de meisjes en voor de jongens kan je aan de slag met een piratentaart, een kerker of een trollenhuis. Het is soms lastig om voor een jongen een stoere taart te bedenken, maar Debbie Brown heeft daar geen moeite mee. Zit je vaak zonder inspiratie, schaf dan zeker dit boek aan.
De basiskennis staat zoals gebruikelijk voor in het boek, met recepten, tips & tricks en uitleg over de tools en ingrediënten.
Achterin vind je ook een aantal kleingebakjes. Deze zijn ook goed te maken voor de kinderen. Sowieso kunnen ze bij de meeste taarten helpen met maken, het is natuurlijk hartstikke leuk als je zelf je eigen verjaardagstaart hebt gemaakt! Of hebt meegeholpen.