De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Vrolijke taarten voor kids

Op elke verjaardag hoort een mooie verjaardagstaart, zeker op een kinderverjaardag. Dan is het dubbel feest als de kinderen zelf kunnen meehelpen bij het maken van hun taart.
‘Vrolijke taarten voor kids’ heeft een groot tal ontwerpen die ook prima te maken zijn voor de kinderen zelf. Ook als je nog nooit iets heb gedaan met taartdecoratie zullen deze taarten goed lukken, voor de ervaren taartdecorateur valt er weinig meer te leren met dit boek.
Voor deze taarten heb je niet veel tools nodig, met een pak koekjes een cake en een pakje fondant heb je zo een huisje in elkaar geknutseld. Dat maakt het vooral zo makkelijk voor de kleinsten en zo zijn de taarten ook geschikt voor elk budget.
Het boek is met zijn vrolijke pastelkleurtjes net zo zoet als de 70 recepten die er in staan. Een paar voorbeelden uit het boek; alle cijfers met elk hun eigen thema, een lieve lentetuin, een glamourtaart, een enorme cupcake, een stoere brandweerwagen en een echte juwelenkist. Er wordt ook gedacht aan de wat oudere kinderen met leuke tienertaarten.
Achterin staan de basisrecepten, tips en tricks, stap voor stap foto’s van het snijden en bekleden van een cake, kleuren van fondant en stapelen. Voorbeelden bruikbaar snoepgoed en een vel met sjablonen breien een eind aan het boek. De sjablonen zijn op ware grootte, vergroten is dus niet nodig, handig!