De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

1, 2, 3, 4, bakken met plezier

Als je kinderen zelf ook graag in de keuken staan, mama willen helpen of graag proeven, dan is dit boek een uitkomst. Het boek is geschreven voor kinderen en de tekst is ook op en aan kinderen gericht. Met meer dan 100 recepten wordt dat heel wat lekkers proeven.
De recepten zijn erg makkelijk en duidelijk uitgelegd. Met behulp van de basistips aan het begin van het boek kan het bakavontuur voor de kinderen beginnen. De benodigdhedenlijst geeft aan wat er ingeslagen moet worden en vertelt ook de hoeveelheid die je kan maken. Vrijwel alle ingrediënten zijn in de supermarkt te verkrijgen, alleen voor de kleurstoffen moet verder gekeken worden. Uiteraard heeft de webshop die ook.
Het bakken bestaat vaak uit maar 4 of 5 stappen, gemakkelijk en goed te volgen. De uitleg is zo duidelijk dat kinderen er zelfstandig mee aan de slag kunnen. Door de grote letters, eenvoudige woorden en heldere grote foto’s toveren ze in een handomdraai een heerlijk custardtaartje op tafe. Of citroen schuimmuffins en dan als toetje cake met aardbeien en room.