De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

Rudolph's cupcakes

Meesterkok en meesterpatissier Rudolph van Veen heeft eigenlijk niet zo heel veel te zoeken in onze decoratiewereld. Hij gruwt van kleurstoffen en E-nummers en zal deze ook vast niet gebruiken in en op zijn cupcakes. Waarom dan toch dit boek bij de receptenboeken? Omdat zijn cupcakes zo vreselijk lekker en origineel zijn dat het boek niet mag ontbreken in je boekenkast. Met spannende namen als Spicy Pumpkin (kruidige pompoencake met melkchocoladecrème en caramel) en Dreamer (cupcake met chocoladecrème en pecannoten) worden je smaakpapillen alvast in werking gesteld.

Dit boek bevat zowel de zoete cupcakes als hartige cupcakes, volkoren cupcakes en fruitcupcakes. Ook de suikervrije en glutenvrije cupcakes komen langs. Nieuw is Rudolph’s variant van de Whoopie Pies: de Clubcakes.
De cupcakes hebben verrassende combinaties waar je zelf niet zo snel op zou komen. Dit alles gemaakt met alleen natuurlijke ingrediënten.
De uitleg is eenvoudig, gebruikt zelfs pictogrammen en ook troubleshooting wordt niet vergeten. Met de tips van Rudolph kunnen je cupcakes niet mislukken. De foto’s zijn prachtig, je krijgt echt zin om gelijk aan de slag te gaan. Tijd voor een cookie-monster, een monsterlijke cupcake met funku chocoladecrème!