De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste boeken

Vind je hier!

The Hummingbird Bakery cake days

The Hummingbird Bakery is een begrip in Londen en wordt ondertussen ook in Nederlands steeds populairder. Voor deze lekkernijen hoef je niet meer naar Londen toe, de Hummingbird Bakery past heden ten dage gewoon door de brievenbus. De meeste lekkere recepten uit de bakkerij staan gebundeld in het boek ‘Cake Days’, originele recepten zoals ook gebakken in Londen.
Cupcakes, whoopie pies, laagjestaarten, muffins en koekjes en dat 100 recepten lang, elke dag een gebakdag. Onderverdeeld in verschillende thema’s zoals Valentijnsdag, Pasen, verjaardag, zomerse theepartijtjes. Elk gebak is aangepast aan het seizoen door onder andere de ingrediënten te matchen met wat er te verkrijgen is. Cheesecake met pecannoten en butterscotch, mojitominicakejes, chocolademoutcakejes, bosvruchtenmuffins, abrikozen-amandel koekjes. Krijg je al trek?
Je hoeft stad en land niet af te zoeken voor de ingrediënten, vrijwel alles is bij de supermarkt te verkrijgen. De maataanduiding is allemaal in het Nederlands, grammen deciliters en (thee)lepels). De paginagrote foto’s nodigen uit tot bakken en geven een goed beeld van het resultaat.
Een boek om trek van te krijgen!