De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste taarten

Maak je zelf!

Donaties aan het forum

-

Zoals we al een tijdje terug lieten weten, we willen graag overstappen op nieuwe forumsoftware en tevens een nieuwe lay-out + achter-de-schermen van de site Deleukstetaarten.nl Zeker wat betreft de spam is het zeer welkom, we moeten per dag honderden nep-registraties verwijderen wat veel tijd kost van onze vrijwillige modjes. Ook de site zelf is dringend toe aan nieuwe software.

Aangezien de site Deleukstetaarten.nl, als vrijwillige organisatie, geen budget heeft voor een professionele make-over vragen we jullie hulp. De inkomsten die we halen uit huidige donaties, Google advertenties en de opbrengsten van de beurzen zoals het MegaTaartenFestijn en Taart & Trends helpen ons al een eind op weg, maar helaas is het nog niet genoeg om de lay-out en software aan te pakken.

Binnenkort gaan we daarom weer een “Prijzenfestival” organiseren waarmee we weer hele leuke prijzen mogen weggeven. Hou hiervoor de site en het forum in de gaten! In de aanloop daarvan is het sinds kort alvast mogelijk om te doneren via Paypal, of als je dat niet hebt, via overschrijving. Klik hier voor alle informatie over het overschrijven en hier om direct naar de PayPal pagina te gaan.