De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste taarten

Maak je zelf!

Cake & Bake Experience 4 & 5 juni

-

De MjamTaart Cake & Bake Experience is een nieuwe beurs en een beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en alles wat er bij komt kijken.

De nieuwste trends, de moeilijkste technieken, je ziet en beleeft het allemaal tijdens de gratis demonstraties. Doe mee aan -of bewonder- de bekende Holland Sugar Art Show wedstrijd en volg een workshop of masterclass bij onze binnen-en buitenlandse taart- en decoreergoeroe’s.

Op een beurs die in het teken staat van bakken, moet natuurlijk ook wat te proeven zijn! Op meerdere locaties worden gratis lekkernijen uitgedeeld. Kijk ook naar De Etalages waar je als workshopgever of taartenmaker jouw werk en workshops promoot en struin lekker langs de vele verkoopstands en het gezellige demoplein.

En natuurlijk kijk je je ogen uit, of doe je misschien zelf wel mee, tijdens de 2e editie van de Cake Games die onder het dak van de MjamTaart Cake & Bake Experience plaatsvindt. Kortom: zet de datum nu in je agenda: 4 & 5 juni 2016 worden 2 dagen vol proeven, zien & beleven!