De Leukste Taarten: maak je zelf

De leukste taarten

Maak je zelf!

Over ons

Deze website (www.deleukstetaarten.nl) wordt financieel mede mogelijk gemaakt door Deleukstetaartenshop.nl. Deze online webwinkel voor taartdecoratie sponsort de kosten van onze hosting en zorgt er daarmee voor dat duizenden bezoekers per maand www.deleukstetaarten.nl op het wereld wijde web kunnen vinden.

De website zelf en alles wat daar op gebeurt, staat echter los van de webwinkel, is een onderdeel van DeLeuksteTaarten.nl en wordt mogelijk gemaakt door mensen die vrijwillig zorg dragen voor het reilen en zeilen van website en forum. Op onze website hebben we de volgende functies:

Moderator

Moderators zorgen ervoor dat alles op het forum op rolletjes blijft lopen. Ze helpen forumleden zonodig op weg, bijvoorbeeld met het plaatsen van foto’s, berichten of avatars. Ze verplaatsen verkeerd geplaatste berichten naar de juiste rubriek. Ze behandelen meldingen van forumleden, waarin die om hulp kunnen vragen of de aandacht vestigen op dingen die niet goed gaan. Verder houden ze in de gaten of mensen zich aan de forumregels houden en grijpen zo nodig in. In noodzakelijke gevallen zullen ze berichten aanpassen of topics sluiten.

Administrator

Administrators doen alles wat moderators doen, maar kunnen daarnaast ook namen van forumleden wijzigen en titels instellen. Zij zijn ‘de baas’ van het forum.

Web-redacteur

De web-redacteur zorgt voor actuele inhoud van de website. Dit betreft alles behalve het forum. Ze zorgt voor actuele nieuwsberichtjes, nieuwe 10 vragen aan… , boekbesprekingen, reviews, het aanvullen van links etc.

Beleid

Met elkaar bepalen de moderators, de administrator en de webredacteur het beleid van DeLeuksteTaarten.nl. Altijd met input van de leden, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij hen.