De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Brownies

Bereidingswijze

Verwarm om te beginnen de oven voor op 180 °C hete lucht.

Doe eerst alle droge ingrediënten in een kom en klop daarna meteen hier de eieren en kokosmelk door. Goed mengen tot het een gladde massa is. Dit kun je het beste even met een mixer doen. Schep daarna de chocolade stukjes erdoor en eventueel andere lekkernijen.

Bekleed een lage rechthoekige ovenschaal met bakpapier. Doe het beslag erin en besprenkel het met kleine stukjes chocolade en druk hier en daar een paar frambozen in het mengsel.

Zet de schaal daarna in het midden van de oven voor ongeveer 30 tot 35 minuten gaar. Prik met een satéprikker in het midden van de brownie. Als deze er droog uit komt is de brownie gaar.

Laat de brownies daarna even buiten de oven afkoelen voor ongeveer 10 minuten. De brownie is erg lekker als hij nog warm is. Serveer bij de koffie of thee.

Je kunt de brownies het beste in de koelkast bewaren. Dan blijven ze zeker 2 weken houdbaar. Ze zijn het lekkerst op kamertemperatuur. Je kunt ze ook nog even in de magnetron opwaren, maar niet langer dan 5 seconden.