De Leukste Taarten: maak je zelf

De lekkerste taarten

Bak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

De leukste taarten

Maak je zelf!

Tulband, gluten- en suikervrij

Bereidingswijze

Rozijnen in bakje samen met gekookt water laten weken. Abrikozen in kleine stukjes knippen.
Eieren en de suiker en vanille-extract 10 minuten op hoge snelheid kloppen. Daarna alle droge en vermengde ingredienten bij het eier-suikermengsel voegen. Voorzichtig de olie erbij en alles voorzichtig
vermengen. Rozijnen uit water halen en droogdeppen met een stuk keukenrol. Rozijnen, abrikozen en 1 el rijstebloem door elkaar husselen, en vervolgens door het beslag roeren.
Beslag in een ingevette tulbandvorm gieten, ongeveer 1 uur/5 kwartier in een voorverwarmde oven van 150 graden celcius.

Dit recept is ook melkvrij.
Op het forum gepost door josje